BOLIG, KØB, SALG, GRUNDE, JORD

Eksempler efterlyses

Flag BRUGEN AF WEBSTEDET 26-07-11 ~2 minutters læsning · 239 ord

Hej Steen

Du er sørme tidlig på morgenkvisten…

Du antyder, at redigeringen af visse indlæg på Udvandrerne.dk ikke altid har været i orden.

Jeg kan som redaktør af Udvandrerne.dk altid gøre tingene bedre, og her er åbenbart en mulighed. Men det kræver, at du kommer med et eller flere eksempler på mine forsømmelser. Det vil samtidig styrke vægten af dit synspunkt betragteligt.

Alle websteder af en vis standard er nødt til at have en form for redigering. I modsat fald dukker der ret hurtigt en del indlæg op, som kun er til glæde for afsenderen og ikke de p.t. knap 5000 daglige besøgende på stedet.

På Udvandrerne.dk er det dog ikke redaktørens forgodtbefindende, som råder. Netop for at undgå «diktatur» sker redigeringen efter faste regler, som du og alle andre kan læse her:

http://www.udvandrerne.dk/verden/generelle-forhold/behandles-bidrag-kommentarer-annoncer-ytringsfriheden

Enten må du være uenig i reglerne, eller så må du mene, at jeg ikke har overholdt reglerne. Der er næsten ikke andre muligheder.

Jeg glæder mig til at blive lidt klogere på, hvad din kritik i grunden går ud på. Ind til videre kan den i hvert fald ikke bruges til at gøre Udvandrerne.dk bedre med.

PS: Bemærk i øvrigt den lille detalje, at kritik af Udvandrerne.dk skam får lov at blive stående (hvis det ellers overholder de offentliggjorte regler). Det er sådan noget, som du kun oplever på et websteder, der helt ind til benet bekender sig til åbenhed, ytringsfrihed, uafhængighed og neutralitet.

Skribentmail:

Mere info: http://www.udvandrerne.dk/verden/generelle-forhold/behandles-bidrag-kommentarer-annoncer-ytringsfriheden