BOLIG, KVALITET, GRUNDE, JORD

Egen bolig i Bodrum!

Flag 31-03-05 ~2 minutters læsning · 235 ord

Hej Pernille,

Som Thomas også skriver, købte vi sidste år hus i Bodrum – og det har vi ikke fortrudt. Jeg har gennem mange år rejst meget i Tyrkiet, både i turistområderne og mere fjerne steder. Da muligheden båd sig for at købe eget hus i Tyrkiet var jeg derfor heller ikke i tvivl om at det skulle være Bodrum: Byen er som du også siger meget charmerende, der er god, moderne lufthavn tæt på (45 min. i bil), og så har den, den der eksklusive stemning, da mange velhavende tyrkere har sommerresidens i Bodrum. Bodrum ar absolut et besøg værd, og absolut en tanke værd hvis man overvejer at købe egen bolig i Tyrkiet.

Grunden til at alle køber i Alanya tror jeg hænger sammen med at denne by kendes fra charterrejserne, og at der her findes rigtig mange danske mæglere…

I forbindelse med vores eget køb, var vi i kontakt med mange forskellige mæglere

nogle gode, andre mindre behagelige. Vi har på denne baggrund – og fordi mange efterfølgende har spurgt os til råds om Bodrum - indgået en aftale med en god, troværdig, engelsktalende mægler i Bodrum. Både han og vi står til rådighed, hvis I skulle ønske at gå videre med boligplanerne i Bodrum. Se mere på siden: www.bodrumbolig.dk, hvor vi også lejer vores eget hus ud.

Uanset hvad: Held og lykke Pernille, og velkommen til Bodrum…

Vh. Jonas Gabrielsen

www.Bodrum.dk

Skribentmail: