BOLIG, ØKONOMI, LEJLIGHEDER, LEDELSE

Svar til Anbefaling af bank i Tyrkiet

Flag 14-05-13 ~Et minuts læsning · 197 ord

Jeg bruger İşbankası, som er forholdsvis smidig mht. at få netbank. Konto kan oprettes i snart sagt enhver valuta. Du kan få anfordringskonto og konto/konti med 3, 6 og 12 mdr. opsigelse med rente.

Sikkerhedssystemet er godt på netbank. Der kan i de fleste filialer hæves kontanter ved automater inde i selve banklokalet (bedre sikkerhed mod langfingrede gadebørn og andre). Skal man i kontakt med personalet om noget, kan der være megen ventetid, men har man netbank bliver det jo minimalt, hvor ofte man har brug for den direkte kontakt.

Gebyrerne er rimelige.

Jeg har også konto i Ziraat, hvilket er nødvendigt når man har sygeforsikring i SSK, da man kun kan betale den via Ziraat. DET er ikke en bank, jeg ville vælge frivilligt.

Enig i vurderingen af HSBC. Den sidste tog min mand prioritetslån i, da vi købte lejlighed, men heldigvis fik han ret snart efter mulighed for at flytte sit lån til en anden bank til væsentligt lavere rente.

Tildels enig i vurderingen af Garanti. Vi har konto i Garanti Banken, men bruger den kun til kreditkort, hvor vi har en god ordning til en rimelig pris. Kundekontakt er bestemt ikke deres stærke side!

Skribentmail: