BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, SKØDER

Advarsel mod bygherre og ejendomsmægler

Flag 01-02-07 ~2 minutters læsning · 302 ord

Min situationsrapport af 291 har givet flere oplysninger, der sammen med dem, jeg havde i forvejen, gør det nødvendigt at advare mod en af de største bygherrer på sydkysten: Oguzhan Construction and Real Estate.

Mr. Oguzhan er chefen, der ikke er til at komme i kontakt med, og som er frygtet af sine ansatte. Han bruger mafialignende metoder, lover alt og holder ikke ret meget. Af hans synderegister i Alanyaområdet kan nævnes:

  • Svindel med skøder over for ejendomsmæglere og købere, hvilket har medført, at danskere er nægtet skøder efter at have ejet deres lejlighed i 1 år. 2 ejendomme har han solgt som andele, hvor ejerne troede, at de købte en lejlighed, som i dag er usælgelig.

  • I et tilfælde har han sammenlagt ejendomme imod ejernes ønsker og uden kommunens og politiets tilladelse.

  • Oguzhan er især ekspert i at kræve store vedligeholdelsesudgifter uden at ville dokumentere udgifterne i budget og regnskab.

  • Oguzhan er ekspert i at gennemtrumfe ejerforeninger, der ikke følger lovgivningen, men som kan flytte ansvaret væk fra ham selv hurtigst muligt. Her bruger han angiveligt falske fuldmagter.

Oguzhan er Tyrkiets Boye Nielsen, og han er økonomisk trængt i øjeblikket.

Meget mere kunne nævnes…

Det er drastisk at advare, men jeg har hørt så meget dårligt om Oguzhan det sidste halve år og især de sidste dage, at jeg føler det magtpåliggende at sige: Køb ikke noget af hans byggeri. Mange ejendomsmæglere sælger for ham, men så vidt jeg er orienteret, er der ingen danske ejendomsmæglere imellem. Mit råd er: spørg om navnet på bygherren og om ejendomsmægleren samarbejder med Oguzhan.

For god ordens skyld: Jeg har ingen interesser i boligmarkedet!!! Men jeg har det sidste års tid lavet research til en bog om området fra Antalya til Anamur (udkommer i april).

Kilde:

Henvendelser fra købere/ejere og enkelte ejendomsmæglere efter 291.

Skribentmail: