BOLIG, KØB, SALG, ADVOKATER, EJENDOMSMÆGLERE, GOLF, LEJLIGHEDER

Adresser på ejendomsmæglere med dansk tilknytning

Flag 26-04-04 ~4 minutters læsning · 682 ord

Til alle modtagere af nyhedsbrevet.

Bolig I Tyrkiet

Det er forår, solen står højt på himmelen, der er 26 gader i skyggen. Mesut, Hüseyin og de andre naboer er i haven. Vi sidder blot på balkonen med nogle venner, nyder udsigten over havet og glæder os over at vi har anlagt vores have så der er minimum at holde

Der er fart over feltet her i Tyrkiet, der bygges og ombygges som aldrig før. Der investeres mange penge, ikke kun i den private sektor, men i større og større omfang også af virksomheder, såvel Tyrkiske som udenlandske. Mange har fået en stærkere tro på fremtiden, ikke mindst fordi Tyrkiet igennem de sidste par år har gjort utroligt store politiske og økonomiske foranstaltninger, for at nærme sig videre forhandlinger om optagelse som medlem i EU.

Ser man på antallet af turister som har besøgt Tyrkiet, så er dette steget fra 11.6mio i 2001 til 14.02mio i 2003 en stigning på godt 21 % (hvilket andet land kan slå det). Der er da også flere og flere af disse ?turister? som finder det som værende en god invertering, at købe sin egen bolig.

Dette har da også medført at der er dukket mange ?ejendoms-fidus-mæglere? op over alt. Pas på

Vi vil vil hermed advare imod at gå ud og prøve hushandel på egen hånd. Der findes i dag flere firmaer som har Dansk tilknytning/ partnerskab, og vi vil herfra www.boligityrkiet.dk på det kraftigste råde til at man kontakter et af disse firmaer*

http://www.turnkey-danmark.dk/

http://www.homeco.dk

http://www.tyrkiet-ejendomme.dk/

http://www.danemlak.dk/

http://bolig.tyrkiet.com/

www.tyrkiahus.dk

Undskyld hvis vi har glemt nogen, skriv da venligst til os.

(det kan måske virke mærkeligt at vi på denne måde ligefrem henviser til konkurrenter. Men husk på at vores målsætning for at hjælpe med at lave siden www.boligityrkiet.dk hele tiden har været at hjælpe boligkøbere til et sikkert køb, og give råd og vejledning for at undgå diverse faldgruber.



Vi har igennem lang tid benyttet en bestemt Advokat, Kadir Yildirim, som bor i Marmaris. Han er doktor i international ret, og bl.a. studeret ved Københavns universitet i 1 ½ år. Han har bl.a. hjupet os med at få 2 hold danskere reddet ud af hushandler der var (tvivlsomme).(så har vi ikke sagt for meget)

Han er også advokat for http://www.redtekrealestate.com/ (Engelsk) der er den største ejendomsmægler i Marmaris. Vi har lavet aftale om gensidig henvisning til hinandens sider og evt. danske købere ad denne vej, skal have samme betingelser og garantier som hvis der var købt direkte hos www.boligityrkiet.dk Så hvis det er bolig i Marmaris der står på ønskelisten, da klik ind på Redtek?s webside og hent noget materiale, og kontakt os for evt. besigtigelsesrejse.

Vi har opdateret www.boligityrkiet.dk med nogle nye emner, deriblandt flere huse i Ar Sitesi Seferihisar hvor der i forvejen bor flere danskere. (se sag no. 319). Også i Kusadasi har vi fået mange flere, bl.a. luksus lejligheder (se 615-617-6189 og klik ind på www.akyarkonaklari.com for at se detaljerne.)

Mange spørger os om der er golf i nærheden af vores boliger. Dertil kan vi svare ! Nej ? ikke endnu, men vi ved at der arbejdes meget med planer, som for et par steders vedkommende er meget langt fremme. Vi har kendskab til 5 projekter i det område hvor vi kommer, og mere må vi ikke sige pt. men når planerne kommer i offentligheden vil vi orientere i et nyhedsbrev.

Som opfølgning på sidste nyhedsbrev, kan vi sige at vi er startet på at samle oplysninger om lejeboliger så vi kan lave en henvisning til de danske boligejere som vil udleje.

Endelig vil vi gerne henvise til en artikel i Bolig Kataloget, et dansk eksklusivt blad med luksus og liebhavervillaer mm. som udkommer en 10 gange om året. I det sidste nr. fra den 15 april er der en artikel om boliger i Tyrkiet.

De bedste hilsner sender vi hermed til nye som ?gamle? kunder og måske på gensyn i løbet af året her eller i Danmark

Else-Marie & Ole

Hidirlik Mahallesi Ar Sitesi E6 Seferihisar Izmir Tyrkiet tlf 0090 232 748 7056 eller 00905365706020

  • Uden ansvar for www.boligityrkiet.dk