VIRKSOMHED, GENERELT, VILLAER, INTERNET

Hua Hin

Flag 29-12-08 ~2 minutters læsning · 229 ord

Nu er det snart Nytår, og cirka 6 måneder siden jeres indlæg, men jeg kan ikke se om I har fået besvaret jeres spørgsmål vedr jeres «Spring» til Thailand…..

Men jeres idegrundlag virker spændende,og jeg synes helt klart at I bør tage springet, såfremt I stadig føler for sagen, og har energien samt især kapitalen.

Mange af jeres spørgsmål kan findes på det fantastiske internet. Internettet kan faktisk give jer mange oplysninger, bare ved en simpel søgning på ordet Thailand giver mange nye oplysninger.

Men jeg vi klart anbefale jer at flytte til Hua Hin først, og inden I køber bolig, vil jeg anbefale at I lejer et hus eller værelse først.

Der er masser af muligheder dernede, og ikke umuligt at finde noget billigt. Og hvis man er villig til at betale for et helt år får man en klækkelig rabat på huslejen.

Alle Thaier er venlige og klar til en god handel, så mulighederne er store, men pas på økonomien og jeres budget, for mulighederne for at shoppe er gode….

Der bor eller opholder sig mange danskere / skandinavere / europæere i Hua Hin / Thailand, og alle er at finde i et netværk.

Blot ved at bo i Hua Hin får man hurtigt nye kontakter.

Thai kørekort kan være en fordel hvis man vil undgå dummebøder fra færdselspolitiet…

Held og lykke med « Det store sprig»

Skribentmail:

Mere info: http://www.huahinonline.com