REJSE, TRANSPORT, GENERELT, FLY, MEDIER

Dansk fly nødlandet efter toilet-stinker

Flag 06-01-12 ~Et minuts læsning · 200 ord

Flyet fra Billund skulle til strandparadiset i Phuket med 292 passagerer. Men efter en omvej over Kabul endte det i Calcutta, fordi toiletterne flød over, skriver indisk avisForfærdelig stank

En ingeniør, Chris Durhuus, fortæller til avisen, at et barn gik på et af toiletterne og kom tilbage og fortalte, at der var noget galt. Toilettet flød over. Snart kunne de syv andre toiletter heller ikke bruges, og kaptajn Andy Avelin meldte sig over flyets intercom og annoncerede, at passagererne ikke måtte bruge toiletterne.

I begyndelsen tog de fleste passagerer det angiveligt let, og vittigheder om for stort et øl-indtag gik fra sæde til sæde, men snart blev det en fysisk belastning - og lugtgenerne var overvældende. “Det var forfærdeligt,” siger en passager, Niels Christensen, til Calcutta Telegraph. Han rejste sammen med sin kone og parrets fem år gamle søn.

Kaptajnen blev åbenbart klar over, at han ikke kunne flyve hele vejen til Thailand med stoppede toiletter, og han begyndte at se sig om efter et sted at nødlande. Han var tæt på Kabul og overvejede Kabul, men af sikkerhedsgrunde droppede han ideen. Han var i tvivl om, hvorvidt der var sikre overnatningsmuligheder for 292 danske passagerer i den afghanske hovedstad.

Skribentmail:

Mere info: http://gonews.dk.msn.com/indland/dansk-fly-n%c3%b8dlandet-efter-toilet-stinker