POLITI, KRIMINALITET, JURA, REGLER, ADVOKATER, IT, LEDELSE, LEJLIGHEDER

Udsat for svindel

Flag UDLANDSXPERTERNE 27-05-13 ~2 minutters læsning · 426 ord

hej vi er et dansk ægtepar som rejste til Spanien januar 2013 for at udleve vores drøm om at bo i en mobile park. Vi var så heldige troede vi og købte 2 mobile home i en park/lejer direkte af lejerchefen. Det ene betalte vi over 2 gange til en købspris på 2ooo euro, og det var således færdigbetalt febuar 2013. Det var så billigt da det var et håndværkertilbud. Det andet købte vi for at kunne bo i mens vi renoverede det til 2000 euro. Det andet skulle vi afdrage over 7 gange med en totalpris på 4500 euro. Vi har betalt 2800 euro i afdrag i skrivende stund. Totalt har vi betalt 4800 euro på de 2 mobile homes.

I april 2013 bliver vi overraskende fortalt af lejrchefen som vi handlede med at vi ikke kunne beholde håndværkertilbudet, da chefen af lejren ville have det fjernet fra lejren, og at vi kun kunne beholde det andet mobile hjem som vi stadig afdragede på.

Vi blev så måløse over denne opførsel at vi valgte at faflytte lejren. Vi flyttede i en lejlighed i en anden by, og same dag som vi flyttede begyndte lejrchefen at true os med politi/retten OG EJEREN, SAMT VAR UBEHAGELIG

fordi vi havde ødelagt det mobile hjem til 2000 euro. Vi havde ikke ødlagt det , det var ubeboligt da vi købte det, og vi var igang med at renovere det.

Der kom flere trusler de efterfølgende dage, som gjorde os meget utrygge og vi fik derfor arrengeret et møde med ejeren af lejren, da vi var i tvivl om hvor meget han kendte til vores situation.

Ejeren kendte intet til at vi havde betalt 4800 euro for 2 mobile homes, og blev noget rystet over vores historie, unde mødet kom lejerchefen og hans kone brasende ind af en lukket dør, de blev bet om at forlade lokalet, og siden har de været tavse, ikke flere tursler på sms.

Til mødet med ejeren af parken forlangte vi at få vores 4800 euro tilbage, han var ikke afvisende men manglede beviser. Vi har siden femsendt onlinebankoveførsler som bevis på betaling til lejrchefen, da pengene blev overført til hans spanske konto. Vi har desværre ingen papirer på aftalen/dealen, kun mundtligt.

Der er nu gået 1 uge og vi har stadig intet hørt.

Lejerchefen har også tilbageholdt vores private breve som er sendt til lejren, bla post fra pension og banker, dette gør os utrykke.

Skal vi få hjælp fa en advokat og skal vi politianmelde lejrchefen

Håber meget på hjælp

venligst fam Hansen

Skribentmail: