PENSION, OPSPARING, SKATTER, AFGIFTER, FERIEBOLIGER, GOLF, STEMMERET, TILSKUD

Stop dog det ulidelige klynkeri

Flag 21-10-07 ~3 minutters læsning · 543 ord

Nu har danske velhavende pensionister flygtet i skattely til Spanien og Frankrig i årtier. Altså snydt den danske stat for deres retmæssige krav.

Selvfølgelig skal i betale skat som alle andre danskere må det. Jeg personlig håber at loven bliver udvidet så den får tilbagevirkende kraft, i hvert fald for de sidste 20-30 år.

Pensionister der har valgt at leve ders liv uden for EU/EØF har aldrig haft de muligheder for at snyde staten - vi må pænt betale mindst 40% i skat af den laveste pension. Vi får ingen tilskud af nogen art. Ingen stemmeret. Intet gult/eller blåt sygekort.

Alt dette betyder at man, hvis man ikke har en privat pension at tære på (der så beskattes i DK til fuld takst) så får man kun den laveste pension udbetalt. D.v.s. at når skatten er trukket får man små 5.000 dkk overført hver måned.

Vi kan jo ikke bare tage bilen eller toget hjem til lille Danmark og så lade os indlægge på det lokale sygehus, som de fleste af jer gør. Alle ved jo at utallige har bibeholdt en fiktiv adresse hos familie eller venner i DK og bruger den til at udnytte systemet fuldt ud, eller sågalt har bibeholdt egen feriebolig i DK, som så bruges til at malke systemet yderligere. vi må selv betale privat sygesikring og forbrug af medicin.

Utallige er de skriv jeg har sendt til dansk presse og div. ministre uden at få et eneste svar. Jo et uforskammet fra Udlændingestyrelsen som svarede på en ansøgning om ekstra tilskud til medicin: «Jeg kunne søge varmetilskud»! Varmetilskud, spurgte jeg tilbage. «Hvad i alverden skal jeg bruge varmetilskud til her i Thailand, kan jeg ikke få vekslet det til Air-con forbrug»? Svaret på det var endnu mere uforskammet: «Jeg kunne jo bare have sørget for at spare op mens tid var og jeg havde job»!!!! Så typisk et nedladende skrankepavesvar fra en embedsmand der sidder med en tryg livslang alderdomssikring via de statslige pensionsordninger.

Jeg kan lige høre forstanderen på det lokale plejehjem sige til gamle enkefru Petersen når hun tigger om at få sin daglige cerut til kaffen:

«Næh hør nu fru Petersen, den går da ikke, du har jo ikke sørget for at spare op mens tid var»!!!!

Nu er der så nogle «stakkels» rigmænd der risikerer at komme i klemme i en ny lovgivning, som en modig politiker (oven i købet en borgerlig)endelig vover at få taget op i folketingssalen. Og straks bliver pressen alarmeret og skriver spalte op og spalte ned om de «stakkels» pensionister der nu ikke mere kan trække ca. 80.000 dkk eller mere ned til syden hver måned, men må nøjes med 65.000 dkk eller måske endda lidt lavere. Nu har de lige pludselig ikke råd til golf og rødvin og bøffer hver dag men må nøjes med gåsevin og grønlangkål. Stakler!!!!

Hvis dog lidt retfærdighed. Lidt solidaritet, med os ca. 44.000 danske pensionister der har valgt at leve med vor nye kærlighed fjernt fra Danmark. Danmark sparer miliarder hvert år på den konto.

Hvad med for en gang skyld at vise samfundssind?????

Jeg syntes i skulle skamme jer. Indrømme at der er ikke retfærdighed til når det gælder forskelsbehandlingen af danske statsborgere bosiddende rundt om i verden.

Hans Sønder, Thailand

Skribentmail: