GENERELLE, FORHOLD, JURA, REGLER, SKØDER

Xpert-svar om testamente og overdragelse af bolig

Flag UDLANDSXPERTERNE 06-02-10 ~Et minuts læsning · 200 ord

Vi vil klart anbefalde at man oprette et Spansk testamente der kun gælder i Spanien, og man nævner dette i sit Danske Testamente, så der ikke kan opstå problemer med testamenterne.

Dog hvis der ikke exsitere et spansk testamente vil det danske testamente også gælde, dog skal dette oversættes til Spansk, stemples osv. samt der udfærdiges en del andre dokumenter der gør dette til lang, omkostligt og meget besværligt sag, derfor den letterste vej er, lav et Spansk Testmente for at undgå dette.

Et typisk testamente ville være hvis Hr Larsen død testamentere man først til Fru Larsen, derefter til sønnen, derefter til hans børn.

Vores erfaring viser at det er ikke ligegyldigt hvem der ejer huset da det danske skattevæsen, er meget opmærksomme på disse ting ( det skal Vi ikke komme for meget ind på da det er mere kompliceret ) der er jo også dyrt at sælge og købe igen da man skal betale skat igen 7% ITP af skøde prisen samt der skal ske en penge overførelse ved selve salget ellers er det en donation som har en højere beskatning.

Håber dette besvare jeres spørgsmål.

Med Venlig Hilsen

Ana Maria Navarrete

Bufete de Ana Maria Navarrete