GENERELLE, FORHOLD, GENERELT

Fraråder at købe feriebolig her

Flag 09-12-10 ~Et minuts læsning · 207 ord

Hvis du går og drømmer om at købe en feriebolig i Spanien, så skal du vente. Det er i hvert fald ikke tidspunktet at slå til nu. Sådan lyder konklusionen i en artikel, der ser nærmere på syv ferieområder rundt om på kloden.

Fire af områderne bliver vejet og fundet for lette, og Spanien er det ene af dem.

Et køb af feriebolig i Spanien netop nu bliver begrundet med, at prisfaldene på boliger er fortsat her i 2010, og det er ikke tilfældet for ret mange lande. Desuden forventer selv de mest optimistiske ejendomsmæglere, at prisfaldet vil fortsætte.

Et af de hårdest ramte områder er syd for Alicante, hvor boligpriserne er faldet mere end 50 pct. siden 2008. Generelt er boligpriserne faldet med 40-50 pct. i Alicante-området. Det er det største prisfald blandt de syv områder i sammenligningen.

Desuden peger artiklen på, at mange spanske ejendomme er ejet af bankerne. Et bankkrak eller en bankfusion kan betyde endnu tusindvis af til salg-skilte på et boligmarked, hvor en million boliger i forvejen står tomme.

Endelig må man tage med i betragtning, at arbejdsløsheden i Spanien nu ligger over 20 pct., og at der ikke er udsigt til økonomiske fremskridt i det kriseramte land, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: