BOLIG, KØB, SALG, EJENDOMME, GRUNDE, JORD, HVIDEVARER, LEJLIGHEDER, MØBLER

Udendørs køkken og kombineret pejs/akvarium

Flag 28-03-05 ~2 minutters læsning · 314 ord

Den anden bolig i dagens udsendelse var en stor murstensvilla med en kæmpe have beliggende tæt på Mijas, den hvide by, fem-seks km uden for Fuengirola. Huset lå i et kvarter, der var placeret på en lille bjergtop, og det bestod oprindeligt af to huse, som var blevet bygget sammen til ét af det engelske ejerpar.

Byggeår: 1982

Boligareal: 370 kvm

Grundareal: 2700 kvm

I den store have var placeret et stort swimmingpool, hvor den ene ende var beregnet til børnene med rutschebane og Anders And-motiv i mosaikfliserne. Desuden kunne man gå ind i et havehus og dyppe sig et opvarmet spa-bad. Rundt om i haven var der opsat faste lamper og højttalere - klar til at sætte fut i et haveparty.

Man kunne lave mad i det udendørs køkken, som havde både grill og gasblus. Og maden kunne indtages både på åbne og overdækkede terrasser.

Indretning: Fordelingsgang, stue, stort køkken med spisestue, fem soveværelser, to badeværelser og toilet. Desuden var der på grunden en separat gæstelejlighed til brug for firma eller au pair. Lejligheden var i to plan med stue og køkken nederst og soveværelse med badeværelse ovenpå.

Stuen i hovedbygningen udmærkede sig blandt andet ved håndlavede stuk- og loftsdekorationer samt et møbel, som var en kombination af en pejs og et akvarie. Møblerne fulgte ikke med i handelen.

Det ene badeværelse havde søjlegang i midten, og det var udstyret med bruser med tyrkisk bad, dampbad og massage samt toilet og bidet.

I forlængelse af det ene soveværelse lå et lille børneværelse med børnemotiver på væggene.

Køkkenet var et stort «samtalekøkken» med kogeø, som havde indbygget vinreol. De hårde hvidevarer - herunder vaskemaskinen i køkkenet - fulgte med i handelen.

Der var ingen gulvvarme i boligen. Til gengæld var der aircondition i flere rum.

Fra ejendommen var der udsigt til både Fuengirola, en nærliggende grøn zone samt Middelhavet i baggrunden.

Salgspris: Kr. 9.700.000.

Skribentmail: