BOLIG, GENERELT, EJENDOMME, IT

RE: Størrelse på Alicante

Flag 06-02-08 ~2 minutters læsning · 273 ord

Hej Peter,

Ang indbyggertallet for Alicante…

Jeg ved ikke hvor du har dine tal fra, men det officielle indbyggertal for Alicante by i 2006 var 434,505, med hvilket Alicante rangerer som den anden største by i Valencia regionen. Hvis man medregner dem der ikke er registreret på «Padron» (folkeregisteret), er det nærmere 550.000 indbyggere.

Hvis man inkluderer de umidelbare satellit byer, er tallet fra 2006 opgivet til 725,395 for Alicante, hvilket er det ottende største byområde i Spanien som helhed. Dette tal er stadig uden alle dem der bor her uden at være registreret, og som eksempel kan jeg nævne at Santa Pola byråd anslår at over 50% af de fastboende i Gran Alacant alene, ikke er registreret som fastboende på «Padron»!.

Angående min sammenligning med KBH holder det faktisk ret godt med disse tal i mente, selve København har godt 500.000 indbyggere, og kun hvis man inkluderer hele StorKBH lander man på omkring en million indbyggere.

Men ellers er vi enige, Alicante er allerede et rigtigt godt sted at være, og bliver om muligt bedre og bedre i årene fremover.

Lidt nyheder…. Jeg har været så heldig at se de fremlagte forslag til den videre udbygning af hele området omkring filmbyen «Cuidad de la Luz» (Lysets By), der jo ligger som det første i Alicante når man kommer sydfra af N332, og hele dette område får nu også en tiltrængt byfornyelse i de følgende år, med brede palme-allè’er og eksklusive ejendomme.

Området der får et løft går helt op til den gamle industrihavn, og vil inkludere hele det gamle industriområde som man passerer igennem når man følger N332 ind til Alicante Marina.

Skribentmail: