BOLIG, GENERELT, BÅDE, EJENDOMME, GRUNDE, JORD, VILLAER

RE: Golfbane i Gran Alacant

Flag 04-01-08 ~3 minutters læsning · 433 ord

Hej Peter,

Hvornår Golfbanen står klar kommer jo helt an på hvornår de starter, men når først de kommer i jorden så går der ca et halvt til et helt år før de første spillere kan prøve banen. Som du selv skriver så er vi en hel del der glæder os og venter spændt!.

Bygherren er Santa Pola Kommune, så der skulle ikke være de store problemer med tilladelser til selve banen. Grunden til at det har taget så lang tid med planerne har været modstand fra Valencia’s delstatsregering, samt skærpede miljøkrav der bla omhandler spildevandbehandling fra de 5000 boliger der efterfølgende skal bygges rundt om Golfbanen.

Jeg kan ikke rigtigt se hvordan at Gofbanen, eller de 5000 ekstra boliger på den, skulle kunne trække værdien på de eksisterende ejendomme i Gran Alacant nedad. Allerede nu kan vi se en øget interesse for området fra både udlændinge og fastboende, alene pga nyheden om Golfbanen.

Gran Alacant har jo med konstruktionen af en Golfbane nu alt!. Området ligger kun 10min fra Alicante Internationale lufthavn, har en af de bedste sandstrande på Costa Blanca, alt i fornødenheder samt de forretninger man kunne tænke sig, og er kun 10min kørsel væk fra Alicante som er en storby på størrelse med København. Samtidig er vi fri for alle højhusene, idet man jo kun må bygge ejendomme med max 3 etager i højden. Dette giver nogle store villa områder i Gran Alacant, og disse er meget efterspurgte blandt både Spanske og udenlanske købere.

For at bruge et populært udtryk fra «Hammerslag», så er dette område en 5+ på en 5 skala!, så uanset prisudviklingen i Spanien generelt (som var en gennemsnitlig stigning på 7-15% afhængig af område i 2007), så vil et område som dette altid holde en konstant stigning set ud over igangværende markedsbetingede udsving. Ejendomsinvestering skal jo aldrig ses som en kortsigtet investering, men altid som en solid og sikker investering over min 3-5 år.

For nærværende er interessen for ejendomme i Gran Alacant stigende, på trods af en delvis afmatning i det Spanske marked gennem 2007. En hjælpende faktor er nok at markederne i de «nye» lande som Tyrkiet, Bulgarien og Kroatien er gået helt ned, og hvor salget af ejendomme, nye som brugte, er stillestående.

Vi kan i vort firma se en tendens til at investorerne søger tilbage til de «sikre» lande som Spanien og Frankrig med deres investeringer, og at lysten til at eksperimentere med nye markeder er forsvundet i samme takt som kredit krisen satte ind i USA og England.

Jeg håber dette har besvaret dine spørgsmål så godt som muligt.

Mvh

Skribentmail: