VIRKSOMHED, SKATTER, AFGIFTER, SERVICE

Et af de bedste lande til international virksomhed og e-handel

Flag 02-09-05 ~2 minutters læsning · 310 ord

Seychellerne for iværksætteren og for den internationale forretningsmand!

Seychellerne har efterhånden indtaget en plads som en af de bedste destinationer når det gælder opstart af virksomhed. Det er naturligvis ikke alle brancher der kan have lige stor gavn af at drive virksomhed, fra Seychellerne.

Folk der kigger ud over landets grænser for at starte virksomhed, sigter normalt efter at opnå større skatteeffektivitet og konkurrencedygtighed, eller blot på at opnå et bredere publikum til køb af deres services eller produkter.

Seychellerne må nok katagoriseres som et skatteparadis, da selskabsskatten er nul/0% så længe man driver handel internationalt og ikke med Seychellerne. Dette kan især være interessant for etablerede webshops og andre virksomheder inden for e-handel branchen, men også nystartere kan på denne måde opnå en billig og hurtig måde at komme igang på. Det er naturligvis ikke altid denne løsning er bedst, men hvis du har spørgsmål, står vi gerne til rådighed.

Der har igennem årene været mange lande der har forsøgt at tiltrække erhverv ved at tilbyde gunstige vilkår for virksomheder. Til disse kan nævnes en del skattely og skatteparadiser, f.eks: Panama, Gibraltar, Belize, British Virgin Islands(BVI), Cayman Islands, Isle of Man, Jersey, Panama, St.Kitts - Nevis og mange flere.

Jeg sværger dog stadig til Seychellerne og BVI som nogle af de mest attraktive for tiden, men det er blot fordi jeg har haft gode erfaringer med disse…

Jeg plejer at se på hvor nemt og hurtigt selskabsstiftelsen går, om det juridiske sprog er engelsk og man dermed får alle selskabsdokumenter på engelsk, hvor nemt bankforbindelserne godtager selskabet som kunde og naturligvis hvilket «image» destinationen har i resten af verden. I det enkelte tilfælde skal naturligvis vægtes hvilke forhold der er vigtigst og hvilken del af verden man ønsker at drive forretning med.

Så Seychellerne er ikke kun et lækkert luxus-ferieparadis, men også et virksomheds-mekka under udvikling.

Mvh

Rene Holmgren

Skribentmail:

Mere info: http://www.dintryghed.dk