REJSE, TRANSPORT, KVALITET, FLY, GRUNDE, JORD

Dokumentation til Villy

Flag 22-02-11 ~Et minuts læsning · 196 ord

Hej Villy

Det har jeg fra FB af og der er vedhæftet dokumentation til denne besked, så vi er helt på det rene med sandheden. Der kan du samtidig se at siden ikke er lukket.

Jeg har ikke det fjerneste imod man skriver sine egne oplevelser med et selskab, så længe det er ens egne oplevelser. Jeg syntes det er usmageligt at blive ved med at udsætte et firma for chikane, baseret på andres oplevelser eller artikler. Du aner jo i bund og grund ikke om de ting du slår op her er sandheden, da du ikke selv har oplevet dem.

Til sidst går jeg ud fra du snakker om rejseankenævnet og der er den seneste årsopgørelse jeg har set for året 2009, bravotours der ligger nummer et med 31 klager.

Hvad siger det så om et selskab Villy?? Absolut ingenting da alle klagerne jo kan være på samme fly der er forsinket eller at selskabet har lavet en aftale med kunden om kompensation, så sagen ikke når at ryge i nævnet.

Jeg håber Villy du i fremtiden skriver dine positive såvel som negative oplevelser med de forskellige rejsebureauer, flyselskaber, rejsedestinationer ud fra dine egne oplevelser.

Skribentmail: