GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, MEDIER

17 indlæg er fjernet med henvisning til reglerne

Flag BRUGEN AF WEBSTEDET 25-09-11 ~2 minutters læsning · 355 ord

Hej Olrik

Du interesserer dig i dit seneste indlæg for, hvorfor en række indlæg er blevet slettet fra Udvandrerne.dk på det seneste. Det er der sikkert også mange andre, der har funderet over, så jeg iler med et svar.

I virkeligheden er der slet ikke noget mystisk i det:

  • Syv indlæg er fjernet, fordi Udvandrerne.dk har fået en mistanke om, at de pågældende indlæg er skrevet i falske navne. I slags tilfælde gøres bidragene inaktive, hvorefter personen bag de oplyste mailadresser på bidragene får et tilbud om, at bidragene kan genaktiveres, hvis de sender en mail med oplysning om deres fulde navn, postadresse samt telefonnummer, og hvornår de kan træffes på det pågældende nummer. Ind til videre har ingen af personerne (eller personen) bag de syv indlæg meldt tilbage, så indlæggene kan blive synlige igen.

  • I tre af indlæggene var der vævet en omgang gratis reklame godt og grundigt ind i teksten, og det er heller ikke tilladt på Udvandrerne.dk. På Udvandrerne.dk skal annoncering - lige som i de fleste andre medier - foregå mod betaling i dertil indrettede tekstannoncer.

  • Endnu tre indlæg er fjernet, fordi det ikke var muligt at sende en mail til den opgivne mail-adresse. Det tyder på, at mailadressen er falsk, og så skal indlæggene fjernes ifølge reglerne for redigeringen af Udvandrerne.dk.

  • Endelig er fire indlæg fjernet, fordi de har mistet deres mor. Det skyldes, at de knyttede sig til andre indlæg, som er fjernet. Det ville slet ikke give nogen mening at lade dem stå og svæve frit i luften uden den «mor», som de i virkeligheden handlede om - eller var en kommentar til.

I alt er der fjernet 17 indlæg de seneste fire dage, og det er selvfølgelig beklageligt. Men alle fjernelser er sket i henhold til reglerne, som kan læses på:

http://www.udvandrerne.dk/verden/generelle-forhold/behandles-bidrag-kommentarer-annoncer-ytringsfriheden

Hensigten med reglerne er at sikre en saglig og troværdig debat på Udvandrerne.dk - herunder at bidrag rent faktisk er skrevet af de personer, hvis navne står i bunden af bidragene.

Heldigvis er der i løbet af de seneste dage også kommet en masse indlæg, som uden problemer overholder reglerne. Tak for dem, kære brugere.

Skribentmail:

Mere info: http://www.udvandrerne.dk/verden/generelle-forhold/behandles-bidrag-kommentarer-annoncer-ytringsfriheden