BOLIG, ØKONOMI, SKO, VILLAER

Skrid...men lav en aftale

Flag 02-03-10 ~Et minuts læsning · 200 ord

Som en af mange læsere af Poul Høis fantastisk hverdags billeder fra USA, har jeg kommenteret på hans blog om at skride fra sin gæld i et usælgeligt hus.

Og jeg vil gentage, at det kan være en rigtigt dårlig ide. Et konkursbo i et hus vil overgå til en domtolshøring og hvis man ikke deltager, vil dommeren typisk udstede en Dificiency Judgment eller en gældsdom.

Kreditor har således ti år til at indhente sin gæld og når støvet fra denne krise har lagt sig, vil det komme frem, hvem der skylder hvem hvad.

Gælden er nemlig en handelsvare og den kan vise sig at være særdeles profitabel. Husk, dette er USA, penge er blodet i samfundet og historien viser os at folk bliver meget rige af andres ulykke.

DERFOR…mit råd, som bosiddene ejendomshandler, som har arbejdet midt i orkanens øje skal være..lav en aftale med banken, inden du skrider. Prøv at redde det der reddes kan, især af fremtiden.

Bankerne er villige til at lave aftaler, domstolene hører på folk, og det er bedre at have sikret sig en nogenlund fremtid, end blot at udsætte sig for flere ulykker ved at stikke hovedet i busken..

De bedste hilsner

Nicolas

Skribentmail: