BOLIG, FINANSIERING, VILLAER

Xpert-svar om at købe hus i USA

Flag UDLANDSXPERTERNE 10-04-10 ~Et minuts læsning · 204 ord

Kære Steen,

Jeg bor i Miami, et af områderne der er hårdest ramt af krisen. Forholdene er forskellige i dele af USA jo og længere man kommer fra metropol områderne, desto lempeligere bliver kravene. jeg udtaler mig derfor generelt om, hvad der skal til for en udlænding for at opnå lån til huskøb i Sydøst Florida.

Du har ret i at lånefinaciering i USA er vanskelig, men det er ikke umuligt. Du nævner at du vil erlægge en udbetaling på mellem 50-60% af købsprisen. Det er fint, men i overkanten af hvad du behøver, normal er et sted mellem 30 og 40% acceptabelt. Som du nok er klar over, så arbejder amerikanerne med et kreditværdighedssystem som udlændinge ikke har mulighed for at opnå. Derfor stiller långivere andre krav til udlændinge.

Kravene er her:

  • Høj udbetaling

  • Anbefaling fra mindst to forskellige pengeinstitutter i oprindelseslandet, i dit tilfælde DK om at have været kunde i mindst 3 år

  • Dokumentation fra arbejdsgiver med stillingsbetegnelse, ansættelsesvarighed og indkomst

  • Dokumentation for formue.

  • Renten er afhængig af udbetalingens størrelse. I dit tilfælde er det muligt at forhandle den langt ned men så stor en udbetaling så fremt den øvrige dokumentation er tilstede.

Held og lykke.

De bedste hilsner

Nicolas

www.boligimiami.dk

Skribentmail: