REJSE, TRANSPORT, VALGFRIHED, FLY

Kommentar til rejser med Tyrkiet eksperten for strandede gæster

Flag 08-11-08 ~2 minutters læsning · 235 ord

Jeg må tilslutte mig indslaget angående Tyrkiet ekspertens ufine forretnings metoder, i forholdt til Anatolien rejsers aflyste fly afgange, Vi sad selv en familie i Alanya med flybilletter til DK midt i nov. Vi havde ligeledes tjekket flere gange på Tyrkiet eksperten priser fra Ant. til Kbh. Priserne på samtlige afgange hele måneden var kr 995,-. Da Anatolien rejser aflyste alle fly i nov. og rigtig mange mennesker skulle finde en anden måde at komme hjem på, steg Tyrkiet ekspertens billetter samtidig, til en gennemsnits pris på kr 3000,-, det må da siges at de udnytter situationen selvom de prøver at snakke udenom nu.

Vi endte med at flyve hjem med Pegasus Airline Antalya / Istanbul / Kbh. Det kostede 900,- kr pr billet en onsdag, en smule dyrere de andre dage. Det var rigtig gode rute fly og sammenlagt tog turen 5 timer inkl. en time til fly skift i Istanbul, hvor der var tid til at strække benene og der skulle ikke skiftes lufthavn så der var god tid.

Vi vil i fremtiden benytte disse fly, da de har faste billige priser og god komfort m.m. Billetter kan bookes på nettet eller købes hos en rejse agent (det koster ikke ekstra). Vi brugte Cartier Tour i Alanya tlf. +90 242 511 5331, e-mail cartiertour@gmail.com det er også muligt at bestille billetterne her fra Danmark, hvis du har problemer med at bestille på nettet.

Skribentmail: