REJSE, TRANSPORT, VALGFRIHED, FLY, IT, LUKSUS

Anatolienrejser er nogle idioter

Flag 25-08-08 ~3 minutters læsning · 523 ord

Jeg har aldrig i mit liv oplevet en så lorte selskab som anatolienrejser. Jeg er blevet røvrendt. Jeg har altid hørt om det værste lort om dem, men så endte jeg selv i fælden. Jeg vil ikke fortælle historien laaaang, men jeg kan høre på andres historier, at jeg står i samme situation. Min tilbagerejsebillet er blevet udsat, og jeg sagde at jeg ikke kan acceptere den pga mine studier i dk, og vi aftalte at jeg bare køber billet andetsted. Det gjorde jeg, og jeg skulle sende mine bankoplysninger til dem med mail. Det gjorde jeg. Nu 3 uger, jeg har skrevet den ene mail efter den anden, telefonisk var jeg ved at gå i psykisk krise efter at have brugt en hel dag på at komme i kontakt med dem. Jeg har løbende ringet morgen aften. Men NEJ, anatolienrejser og kunfly har samme adresse og telefonnr. Jeg har tænkt mig at opsøge dem i KBH, hvor de muligvis bor. Men jeg blev forhindret af min far. Jeg er en fattig su-modtager. Jeg har betalt 2.695 kr. til anatolien banditterne. Og så købte jeg ny billet fra tyrkiet eksperten til 2.500kr, da den oprindelige billet blev udsat. Jeg skylder 2500kr til en, som jeg har lovet at jeg skulle betale omgående. Og nu kan jeg ikke få mine penge refunderet fra antolien banditterne. Er der nogen der ved, hvor hårdt det er at tabe ansigt til en man kender rigtig godt. Jeg har forklaret ham, at jeg nok skal få mine penge og betale ham tilbage. OG nu har jeg lige hørt fra en anden, at anotolien banditterne er gået konkurs. Jeg ved ikke om det er helt sandt. Jeg skal igang med ny semester snart, jeg har ikke 1 kr til hverken bøger eller noget, og skylder 2.500kr. til en meget nærstående person. Min sommerferie er ødelagt, min pyske er ødelagt. Her i Danmark lærer vi gang på gang at vi skal holde vores aftaler. Derfor ser jeg det som en selvfølge, når nogen svigter. Og derfor har jeg det ekstra hårdt, fordi jeg selv svigtede ham jeg lånte 2.500kr fra. Jeg er flov overfor ham. Men hvad kan jeg gøre? Jeg hader anatolienrejser, jeg hader kunfly.

anatolien rejser har altid lavet det nummer. Sælger billeter til nogle datoer, hvor de i forvejen ved, at der ikke går et fly. Men de tager chancen. Jeg har i flere år hørt adskillige røverhistorier fra folk, der har brændt næsen hos anatolien rejser.

jeg ønsker Guds forbandelse over disse typer mennesker. Andet kan jeg ikke gøre. For det har virkelig gået mig på. Hvis jeg havde en god indtægt og masser af penge, havde jeg måske sagt, fuck de 2.500kr, jeg køber bare ikke mere fra dem. Men den luksus har jeg ikke. Og takket være vores latterlige lovgivning i danmark, kan jeg være stensikker på, at disse bøssehoveder oprettet nyt selskab omgående. på et andet navn.

udlændinge skulle bare totalt forbydes at drive forretning, eller så skulle de igennem flere prøver og tests og stille enorm stor sikkerhed, før de får lov at drive forretning. men lovgivningen tillader det ikke, pga. lighedsgrundsætningen.

Skribentmail: