REJSE, TRANSPORT, GENERELT, EJENDOMME, FLY, GRUNDE, JORD, SERVICE

Tænk fremad og send Hikmet til Jallerup marked

Flag 10-11-08 ~3 minutters læsning · 558 ord

Jeg har den sidste tid fulgt godt med på udvandrene. og vi ved alle at en side som denne ikke har et filter der sorterer godt fra skidt! og sandt fra usandt, hvilket kan være ærgerligt! Men i mit tilfælde kan jeg komme med et løsningsforslag til kære Hikmet og alle os smalsynede forbrugere!

Jeg ved godt at mange mennesker har aktiver i Alanya og omegn, og jeg syntes at det er forrygt, at vi som danskere kan sidde og forlange at div. rejseselskaber skal stille op med flybilletter til 995 dkr. for vores eget velbefindende! Hvorfor tror i at et bureau som Anatolien gik ned med flaget,(dog på nær nøgleordene som dårlig moral og grådighed og løgn fra Hikmets side)var grunden til hans fallit!

Hvis man kan være så stor i slaget og købe ejendom i Tyrkiet, så skulle 200-600 dkr. ekstra pr. billet ikke være den store hindring for at komme til Alanya. Jeg syntes at vi danskere skulle skamme os over at være en flok egoister. Jeg syntes at det som Tyrkiet Eksperten gør er flot, og at de sætter ekstra fly ind når Anatolien går ned med flaget, så de kan hjælpe de strandende gæster hjem. At der så tjenes lidt ekstra pr. billet er vel meget normalt! Og derfor syntes jeg det er forkert at gøre Tyrkiet Eksperten til syndebuk, på Anatoliens bekostning, og for at presse selskabet til samme dårlige forretning som Anatolien. Bare fordi vi vil billigt afsted!

Brug fornuften og tænk fremad, for hvis vi fortsætter vores målrettethed imod selskaberne er der ikke selskaber i fremtiden til at sætte fly ind, for at tilfredsstille vores behov!!!!!

Personligt må jeg dog indrømme at det bedste der kunne ske er at Anatolien indrømmer sine fejl, betaler gæsterne tilbage, af de penge som Hikmet praler af, han har i sit moderselskab i Tyrkiet, og til slut Lukker biksen.

Efterfølgende kan Hikmet jo finde en anden branche hvor tilfældighed og grådighed finder sin rette vej, og hvor lukrative og u-gennemtænkte forretninger finder sin rigtighed! Og Jeg har fundet løsningen på Hikmets problem, dog er indtjeningen ikke så stor som at snyde tusindvis af rejselystne mennesker, men essencen er den samme!

En tyv er jo vel altid bare en tyv?? så om udbyttet er stort eller ej? Ja det gør vel ingen rolle.

Jeg kan anbefale Jallerup marked. Der kan Hikmet få en bod. Muligivs snyde sig til den? Hikmet skulle have en bod ved siden af den store kræmmer LÅSBY SVENDSEN, som vist heller ikke er helt ren i kanten.

De har samme moral overfor hvad de sælger, jo mere man kan «handle» des bedre på alm. menneskers bekostning. Og der kan de i sammenråd sælge alt hvad de ejer, hvilket jo formentlig ikke er ret megeti i Hikmets tilfælde da han jo har lovet at give alle personer som ikke har modtaget deres tilbagebetaling, en gratis billet i 2009. Hvilket på en gennemsnit på 995 dkr. udgør ca. 9.900.000 dkr. på baggrund af hans udtalelse i Basta på tv2.

Se sådan en dum bemærkning for at redde sin egen røv, er en god mulighed for at synke dybere i folks agtelse!

Nej lad nogle fornuftige og ærlige mennesker komme til, så vi som forbrugere kan nyde godt af en god service. Og vi kan få noget konkurrence på priserne til Tyrkiet igen!

Jeanette

Skribentmail: