GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BÅDE, FLY, OVERNATNING

Ang. Otium Rejser

Flag 16-06-10 ~2 minutters læsning · 365 ord

Jeg kender Martin Fra Otium Rejser privat. Og har arbejdet med ham i tyrkiet igennem 3 år. Og dem som kender Martin, kender også til hans tidligere arbejde! Han var destinations manager for Anatolien Rejser, og stoppede sit arbejde for selskabet næsten 7 måneder før de krakkede.( Før hikmet stak af med alle pengene) Da han som alle de andre der stoppede samtidig med ham, fandt ud af hvordan hikmet han arbejdede og kørte hans firma! Hvis i vidste hvilke efterfølgende kvaler Martin har haft, af at have arbejdet for hikmet i sin tid, så burde i egentlig kamme Jeg, at sætte ham i den forbindelse… Det er han en alt for god og reel fyr til. Men mange gange kommer alle jo ikke bag facaden, og får den information som mangler, eller har kun hørt halvdelen

Men rigtigt nok, man tænker altid sit når der kommer noget nyt, og når det er nogle mennesker som er set i branchen før, men hellere tænk inden man sætter en masse i gang, som er helt unødvendigt, og på baggrund af meget lidt viden

Det samme fandt Huseyin ud af, da hikmet mærkeligt nok, ikke havde betalt ham for hans hoteller. (samt alle de andre hoteller) Huseyin havde 2 hoteller i Alanya, som hikmet «købte» værelser til.

Hvis der er nogle som er i tvivl om hvad hikmet laver idag, så har han i andet navn startet endnu et rejsebureau, og sælger kun flybilletter. Jeg ved at han har et kontor på en sidegade til Vesterbrogade i København. (gaden den er lang , Så er man rask på benene, så kan man finde ham siddende der) , og sælge billetter til de lokale tyrkere.

*Jeg tager sku hatten af for at Martin og Huseyin har taget sig mod og råd til, og slået sig sammen, og har lavet Otium Rejser. Så i stedet for at komme med disse irriterende bemærkninger, når man kun har en halv vind med, så hellere gå til hestens hoved end hestens r..

Martin hvis du læser dette, så er jeg sku stolt over det du har formået indtil videre, og du har både min samt mange andres opbakning. Du fortjener det!

Jeanette

Skribentmail: