KULTUR, FRITID, GENERELT, HYTTER, IT, MEDIER, SMYKKER, URE, VILLAER

Kommentar til dansk TV i Tyrkiet

Flag 04-07-11 ~Et minuts læsning · 195 ord

Vi bruger også Radio Solymar, skal du se TV via Internettet kræver det et abonnement hos Overplay.net, hvor du køber dig en dansk IP-adresse, fordi såvel DR og TV2 har lukket af for udenlandske IP-adresser. Hos TV2 Sputnik kan du købe abonnement, men da der er lukket af for det meste er det efter min mening spild af penge. En anden løsning er SlingBox som jeg ved dem med hus såvel i DK som udlandet benytter sig af. Jeg kan fortælle at normændene her hvor vi bor, kan se det hele. Dvs. de har købt en «hytte» CanalDigitalKort til deres hytte i Norge, men tager kortet med til udlandet hver gang. Ringer de til CD fra udlandet at de har problem, bliver såvel kort som kundenavn blokeret. De må så købe nyt kort i søn/datters navn.

I DK vil CD absolut ud og installere såvel parabol som receiver på adressen og nævner man udlandet, er der straks blokkeret for dit navn.

Overplay.net link nederst, blev forøvrigt anbefalet ved en fejltagelse af journalisten i SoEinDing og fraklippet, men jeg hentede hele udsendelsen fra YouTube, hvor Nicolai Sonne forklarer at han fra USA kunne se DR-TV, vupti.

Skribentmail:

Mere info: http://www.overplay.net/