INVESTERING, ØKONOMI, LEJLIGHEDER, SKØDER

Negativ og positiv omtale af Tyrkiet

Flag 14-05-07 ~2 minutters læsning · 265 ord

Jeg vil gerne sige tak til Murat Esiyok for hans indlæg om Tyrkiet og for hans villighed til at rede indviklede tråde ud for os andre både på udvandrerne og når man henvender sig direkte. Det er ordentligt og redeligt og det højner niveauet i modsætning til de fleste artikler i den danske presse, der næsten kun omtaler de negative ting.

Selvfølgelig er der også problemer i Tyrkiet, ligesom der er i Danmark og alle andre steder, men det skal da ikke overskygge de mange gode og positive sider ved Tyrkiet, fremskridtene og de store anstrengelser man gør sig, for at få tingene til at fungere.

Vi er selv sammen med andre danskere i vores to blokke, løbet ind i problemer i det hjørne af Alanya, hvor vi er «kommet til» at købe en lejlighed (Dinek/Haci Mehmetli Mahallesi)i byens vestlige udkant ved Kleopatra stranden, fordi området er/var landzone og Alanya kommune angiveligt først nu er ved at lave byplan/lokalplan for området. Ingen byplan, intet skøde til udlændinge er svaret.

Det vidste vi bare ikke da vi købte, fordi loven efterfølgende er blevet ændret. Sådan har vi forstået det.

Som det ser ud nu, kan vi vist bare vente på myndighederne og væbne os med tålmodighed. Hvor lang tid der vil gå er svært at få rede på. Men vi er da så heldige, at vi kan bruge lejligheden og være sammen med de meget venlige og hjælpsomme mennesker, der bor i lokalområdet og glæde os over at Alanya kommune virkelig prøver, at løfte byen til glæde for både de fastboende og os der er gæster.

Skribentmail: