INVESTERING, KØB, SALG, EJENDOMSMÆGLERE, SKØDER, LEJLIGHEDER

Is i maven skader ikke

Flag 03-10-05 ~2 minutters læsning · 416 ord

Kære alle bekymrede som har hus/lejlighed i Tyrkiet

Det er fantastisk hvilken magt de danske aviser har over befolkningen. Blot en enkelt ejendomsmægler, jurist, bankmand eller politiker udtaler sig negativ så bliver det citeret som om at nu går verden af lave.

Nu må man jo ikke være helt blid over for at der er meget politik og mange ejendomsmæglere kan jo også have interesse i at male fanden på væggen så ingen køber i Tyrkiet. Det kunne jo være at nogle hellere ville sælge sommerhus i Danmark, Spanien eller Frankring, hvor markedet er vigende og måske ved at gå i stå.

Det er meget sansynligt at tyrkiet forhandlingerne med EU trækker ud og derved bliver vedtagelsen af den nye skøde lov udsat lidt i nu, samtidig med at hus priserne tager en mindre pause.Det er rent politik

hvis nu Østrig via EU får lov til at indlede forhandling med Kroatien, så kan det jo være at de bløder lidt op, selv om 80% af den lokale konservative østriske befolkning mener det modsatte. Problemet med de mennesker der siger NEJ (også danskerne) er at de kun ser problemer. Prøv at vær lidt visionær, se på muligheder og de behov vi har og får i fremtiden i Danmark og dem de har i Tyrkiet. Der er bare export muligheder og vækst portientiale for os små 5 mill. danskere.

Danske aviser er det mest negative at læse. Andre lande har ikke haft den negative avis omtale som vi har her i Danmark vedr. investering i Tyrkiet. Tyskere, Englændere, Nordmænd, Svensker etc. etc. køber hus i tyrkiet, de ved nemlig godt at det er fornuftig at investering inden toget er kørt. Næste alle steder stiger huspriserne, selv i Egypten, Syrien etc. blot beliggenheden er rigtig og infrastrukturen er ok.

Flerer danske banker og investringsvirksomheder ligger klar med informationsaftner og lånekapital til huskøb i Tyrkiet, når ovenstående er afklaret.

Men husk nu på

dem som tør gå mod strømmen og har lidt is i maven det er også dem som vinder de pris stigninger som kommer i løbet af de næste par år. Tyrkiet består af 70 mill. mennesker med en vækst rat på mellem 10-20% pr. år. Mange danske virksomheder og endnu flere udenlandske investerer mange milliander i Tyrkiet pt. grundet at Tyrkiet er brohoved mellem Europa og Mellemøsten. Det er her væksten kommer og ikke i det gl. konservative Europa.

Når forhandlingeren om EU og skøde loven er faldet på plads, så skal i bare se.

Mvh

Jacobsen