GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, RESTAURANTER

Til Tore

Flag 14-10-13 ~2 minutters læsning · 237 ord

Jo Tore den er nu god nok har lige været på Mallorca i 4 uger, Pepe´s Bar er for længst væk,men Palma Nova og cala mayor er der jo stadig med masser af Tyskere og englændere, så danskerne har fundet nye steder at slå sig ned på Mallorca såsom Alcudia og Can Picafort.

Det store chok var dog de lave priser bla. andet i supermarkerne.

butikkerne sælger de ægte varer til samme pris som kopi varerne i Tyrkiet. Det at gå ud at spise er faldet i pris dernede, til det halve af hvad man gav før krisen. Spanien har et kæmpe problem med arbejdsløsheden, det er desværre ikke så godt for den almindelige spanier, men et eldorado for os Charter turister.

1 halv liter øl koster i Supermarkedet ca 45 til 65 Euro Cent og på barerne serveres de for lidt under 2 euro og visse steder kan man få 1 halv liter øl serveret for 1 euro. At jeg lige nævner prisen på øl er fordi den er nem at sammenligne på de forskellige feriesteder og i Tyrkiet er prisen jo mange steder oppe på 3,5 euro.

Når det så også er lidt lettere at omgå spaniere, er der vist ikke tvivl at jeg vælger Spanien de næste par år.

Priserne på Kød/Dagligvarer er faldet tilsvarende, Tobaks prisen er desværre ikke blevet billigere i Spanien. men ellers var det en mega billig måned på Mallorca.

Skribentmail: