GENERELLE, FORHOLD, KØB, SALG, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER, GRUNDE, JORD, SKØDER

Priser på opholdstilladelse

Flag 16-03-06 ~2 minutters læsning · 243 ord

Nu er det besluttet hvordan vi danskere kan få vores skøde:

Reglerne er som følger:

Der skal ansøges om en opholdstilladelse til alle personer, der har deres navn på skødet. Det koster ca. 300 - 400 euro pr. person.

Alle der søger opholdstilladelse skal oprette en bankkonto, med en minimumssaldo på 1000 euro. Penge man frit kan hæve efterfølgende.

Man skal selv være fysisk til stede i Tyrkiet for at søge opholdstilladelsen. I løbet af en uges ferie i Tyrkiet, vil man normalt kunne få sin opholdstilladelse.Dette vil din ejendomsmægler naturligvis hjælpe dig med. Du kan også købe bil og få installeret telefon i din lejlighed når du har en opholdstilladelse.

Jo der er god grund til at være opmærksom på, at det kan være en dårlig ide at spare nogle penge ved kun at søge skøde i et navn. Der kan nemlig være problemer forbundet med arvereglerne.

I får nu brug for endnu flere fotos så hvis I medbringer fotos hjemmefra så medbring 6 ekstra til opholdstilladelsen.

For jer der ikke har købt lejlighed i Tyrkiet vil disse nye regler, ikke betyder så meget. I løbet af nogle måneder skal man nemlig ikke længere have den militære tilladelse, men som dansker, vil I så fortsat skulle have en opholdstilladelse. Den vil man så søge, når man alligevel er i landet for at se på lejlighed.

Opholdstilladelsen skal kun søges en gang. Det er altså ikke nødvendigt at forny tilladelsen når den udløbet.

Skribentmail: