GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, LEDELSE

Ang,. Otium Rejser

Flag 16-06-10 ~2 minutters læsning · 347 ord

Kære Alle brugere af udvandrene.

Mit navn er Martin Mortensen og jeg er direktør for Otium Rejser. Jeg har læst på udvandrene at der var nogle som havde hørt om vores nye rejsebureau, og det er vi utroligt glade for. Men desværre var der enkelte som havde sat nogle spørgsmålstegn Vedr. ejerforhold intentioner mm.

Som vi alle kender det, er der ikke noget bedre end historier, eller spekulationer, og derfor ville jeg lige give et pr. ord med på vejen, for at give den rigtige vejledning Vedr. vores nye rejsebureau.

Otium Rejser er ejet af en dansk tyrkisk mand ved navn Huseyin Kiral, som står bag selskabet og alle de arrangementer Jeg som ansvarlig styreled, laver for selskabet.

Otium Rejser har IKKE nogen forbindelse med Omtalte Hikmet Cengiz, som skrevet i en af artiklerne på denne hjemmeside. VI ønsker ikke at blive sat i forbindelse med Hikmet Cengiz, og hans fremgangsmåde indenfor rejsebranchen. Men det er dog rigtigt at Huseyin Kiral & Hikmet Cengiz kender til hinanden,i forbindelse med deres begges arbejde i rejsebranchen, og mere end det er der ikke.

Otium Rejser er et økonomisk sundt selskab, med dygtige og professionelle medarbejder, som alle har gode hensigter Iht. salg af pakkerejser, flyrejser samt skræddersyede rejser. Vi sælger ganske rigtigt flyrejser og pakkerejser til Tyrkiet.. Men vores ekspertise ligger også på skræddersyede specialrejser, samt krydstogter.

For at slå det fast en gang for alle, og med den bedste hensigt, kan i her se alle relevante informationer vedr. vores selskab. Har i nogle spørgsmål ell, er i mere end velkommen til at kontakte mig.

Vi er fuldgyldigt medlem af Rejsegaranti nr. 2033

Cvr. Nr. 25437314

www.otiumrejser.dk (vores hjemmeside har åbning i Weekenden)

Vi håber at I alle vil tage godt imod vores nye rejseselskab når vi åbner dørene, og åbner vores nye hjemmeside i weekenden. Det har været et stort skridt for os, og vi har lagt 7 måneders hårdt arbejde bag opførelsen af Otium Rejser. Jeg glæder mig, og det skal i også gøre!

Jeg ønsker jer alle en rigtig god sommer.

De bedste hilsner

Martin Mortensen

Skribentmail: