GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, INDREJSEREGLER, INDREJSEREGLER, OVERSÆTTELSE

Opholdstilladelse i Tyrkiet

Flag 14-04-11 ~Et minuts læsning · 197 ord

Vi har lige søgt fornyelse af opholdstilladelse ved politiet.

  1. Man går til politiet og får et ansøgningsskema og en seddel til skatte-/afgiftskontoret, hvor der står at man skal betale 233 lira. Beløbet er en gang for alle, så fremover er det gratis at søge opholdstilladelse. Hvis man ikke har den blå bog, skal der betales yderligere 149 lira.

2.Med det udfyldte ansøgningsskema (husk at det skal udfyldes med tydelige blokbogstaver)og kvitteringen for at have betalt de 233 lira vender man til bage til politiet. Her skal man så også dokumentere at der på en bankbog står 12000 euro pr. person. (vi kunne kun søge opholdstilladelse for maksimalt 2 år.)

)

(Man kan undgå dokumentation for indestående på bankbogen hvis man er pensionist. I dette tilfælde skal man have en dokumentation fra sit pensionskontor derhjemme på at man får pension. Denne skal man så have oversat i Tyrkiet. Det koster ca. 70 lira pr. person. Herefter skal man på notarkontoretog have oversættelsen stemplet. Det koster ca 300 lira oveni for 2 personer. Herefter kan man gå på politistationen.)

3.På politistationen får man en kvittering, som man skal medbringe når man kommer 1 uge efter for at hente opholdstilladelsen.

Skribentmail: