GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, INDREJSEREGLER, LEJLIGHEDER

Opholdstilladelse og andre spørgsmål

Flag 08-04-11 ~2 minutters læsning · 230 ord

Hej på Udvandrene

Jeg håber nogen kan hjælpe mig – Min kæreste og jeg har taget den endelige beslutning, og har lejet en lejlighed i Alanya, nu vil vi søge opholdstilladelse, og derefter arbejdstilladelse –

Er rækkefølgen således : Vi skal have et skatte nummer, derefter en Tyrkisk bankkonto, og så søge opholds tilladelse, og til sidst søge arbejdstilladelse ?

Hvis alt går i gennem kan man så forsikre sig i Tyrkiet, således at forsikringen dækker ved sygdom på nogenlunde lige fod med den rejseforsikring vi normalt køber i DK – Hvis ja, hvad koster en sådan forsikring i Tyrkiet ?

Hvilket beløb skal stå på ens bankkonto ved ansøgning af opholdstilladelse ?

Hvad koster det at søge opholdstilladelse, og derefter pr. måned at have den ? (Jeg har hørt at der måske er kommet nye regler)

Hvad koster det at søge arbejdstilladelse, og derefter pr. måned at have den ?

For mit vedkommende vil jeg stadig have mit job i DK, som jeg skal hjem at passe ca. 3 til 4 mdr. om året, hvis jeg har opholdstilladelse i Tyrkiet, skal jeg så betale skat i Danmark ?

Jeg har surfet nettet tyndt, og der står så mange forskellige oplysninger, jeg ved at der er mange her på udvandrerne der ved en masse om de her ting.

Håber i kan hjælpe mig, på forhånd mange tak

Mange hilsner

Marie

Skribentmail: