GENERELLE, FORHOLD, GENERELT

Jeg brækker mig snart !!!!

Flag BRUGEN AF WEBSTEDET 28-04-07 ~2 minutters læsning · 224 ord

Jeg forsøger virkelig at undgå Danabolig’s annoncer, da alt åbentbart er rosenrødt i «Helges firma».

Men nu skal jeg også støde på denne person under falske bidrag, her tænker jeg på at nu vil han forsøge at reklamere gennem en’ der forsøger at gøre alt omkring Antalya rosenrødt, ved at nedgøre det.Fred være med ham.Men Helge, jeg er virkelig meget træt af dig og alle dine reklamer her på siden. Der er intet seriøst i det du udgyder, du forsøger kun at SÆLGE, uanset om det du siger og postulerre er rigtig eller forkert.

Vi har alle købt,eller forsøger at købe eller overvejere at købe, ud fra det, vi syntes der tiltaler os, langt fra lufthavn eller ej, motorvej, bilos eller hvad man nu kan finde på.

Find dog en annonceavis og reklamere i den, og fri os andre fra dit rosenrøde ævl hele tiden, jeg kan ikke holde dig ud mere. Du laver mere dårlig reklame for dig selv,end du tror, jeg fraråder alle, at købe i din lille lalleglade butik, hvor ordet, negative ting, ikke findes, MEN SOM FINDES ALLE ANDRE STEDER, uanset hvor dejlig man syntes det er.

Du skyer åbentbart ingen midler for at forsøge at reklamere for dit eget lille paradis, Avsallar.Håber virkelig, at det er det for dig, men fri os andre for alt din rosenrøde ensidet reklame.

Skribentmail: