BOLIG, GENERELT, GØR, DET, SELV, EJENDOMSMÆGLERE, BOLIGSKAT, EJENDOMSVÆRDISKAT, LEDELSE

Vedr. Køb af bolig i Alanya

Flag 13-02-11 ~2 minutters læsning · 233 ord

Thomas, det er meget sjovt du nævner diverse argumenter og salgsgas der er brugt for at sælge boliger i Alanya/Tyrkiet, alle de nævnte argumenter er netop brugt af danske «mæglere» bosiddende i Danmark, der uden kendskab til Tyrkiet prøvede at score en hurtig profit. Hvor mange eksisterer idag? Vi har hjulpet en del danskere som var kommet i klemme fordi de netop handlede med folk bosat i Danmark eller havde handlet med tjeneren på hjørnet. Ikke en, af de sager vi har haft har omhandlet handel med «rene» mæglere, der også har en vis uddannelse. Kik også på de sager der har været med danske servicefirmaer.

Du henviser så selv til et firma, med som jeg kan se, adresse i Danmark. Kender ikke firmaet, men kan da se at deres priser i købsproceduren (registrering af el, ejendomsskat, skødeomkostninger og vand etc.) absolut ikke er korrekte.

Jeg kan også oplyse at hvis man vælger at handle direkte med bygherre er der intet sparet - mæglers salær er lagt oveni prisen! Hvis de udbød deres boliger billigere end ejendomsmæglerne ville ingen mægler udbyde deres boliger.

Priserne er stigende hernede men dette skyldes ikke mindst at alle byggematerialer det sidste år er steget ca 20 %.

Korrekt er det dog at man i øjeblikket kan gøre en god handel på «masse» byggeri, som ikke må forventes at stige fremover.

En god anbefalingen er «køb med hjertet»

Skribentmail: