BOLIG, KØB, SALG, BILER, LEJLIGHEDER

Relax Homes

Flag 23-10-05 ~2 minutters læsning · 238 ord

Jeg skrev for godt en lille uge siden et bidrag om Relax Homes som er bosiddende i Alanya, og advare alle der er interesseret i at handle med dem og vil gerne i denne forbindelse fremhæve det på dette web site…

Jeg købte min lejlighed i maj og den er langt fra rent håndværks mæssigt færdig trods pengene er betalt. Så den står jeg alene med nu.

Jeg var blå øjet og lidt naiv da jeg købte, blev som visse andre fasineret af de bragte og kørte en rundt i fine biler og tilbudt arbejde. Det lød spændende og jeg takkede ja.

Men fornøjelsen var kort, min lejlighed blev der ikke kigget mere på med renovering og jeg skulle bare hyre kunder, så de bjerggeder kunne købe sig endnu en fin bil eller hva ved jeg.

Jeg fandt også kunder, men uheldigt var at chefen aldrig dukkede op til fremvisningen den dag,og den anden var rejst på ferie og var sgu også ligeglad. Så kunderne gik til anden side, og jeg har stadig kontat med dem. Tja og Ja og jeg en skrive side op og side ned om dette firma. Men kunne bare ønske at jeg også havde handlet til anden side. Men som jeg kan se er der nogen der har været heldige med dem, og roser dem højt. Til dette kan jeg kun sige at jeres regning kommer sikkert også på et eller andet tidspunkt….

Skribentmail: