BOLIG, KØB, SALG, BILER, HYTTER, LEJLIGHEDER, SERVICE, SKØDER

Kommentar til erfaringer med relax homes

Flag 16-10-05 ~2 minutters læsning · 340 ord

Ja der er nogen der åbenbart er heldige eller venter der dem en slem overraskelse. Jeg kender dette firma igennem handlen med min egen lejlighed, hvor de nok skulle sørge for at alt blev ordnet inden jeg kom igen. Jeg betalte en go sum danske kroner for at få nyt køkken og bad i lejligheden. Da det så endelig blev færdig var det rigtig dårlige håndværkere der ikke engang kunne beherske denne opgave at save en plade til i køkkenlågerne. Maleren havde glemt lidt hist og pist, og elektrikeren havde kun udført halvt arbejde.

Men man blev kørt rundt i stor fine nye biler, det er nu blevet min opfattelse at det er nyrige bjerggeder der har fået en lille sum penge, også skal det jo gerne se ud af noget ik… Man bliver vist rundt ud og spise og det ender på disco hvis man er til det. Ja men skal huske at stramme selerne eller livremmen for ellers sker der ting og sager. Jo så er der det der med møblerne… De tager dig hen til steder hvor de selv kan tjene helt op til 20% på det hvad du køber, men selvfølgelig oplyser de ikke jer det da det er jo det de lever af.

Har man endnu ikke fået sit skøde som jeg ikke har så er der problemr med at få garanti eller oplysninger herom.

I stiller jer nok det spørgsmål når i læser dette Hvor ved hun alt det fra?

Jeg har været ansat hos dette firma og set hvordan det fungere og købt en lejlighed lige så gemmen dem. Jeg lurede hurtigt den fremgangs metode de brugte og var på tidspunket hængt lidt op da jeg stod med en hytte som ikke var som jeg forventede. Jeg tog kontakt til et andet firma også et tyrkisk melani home, som har hjulpet mig rent juridisk og på meget andet. Jeg kan kun varmt anbefale det firma hvis der er nogen der vil købe i Alanya da de er troværdige og har en god service.

Skribentmail:

Mere info: http://www.melanihome.com