BOLIG, KØB, SALG, LEJLIGHEDER, GRUNDE, JORD, SKØDER

KØB AF LEJLIGHED I ALANYA

Flag 20-10-04 ~2 minutters læsning · 297 ord

Når jeg sidder og læser på de forskellige sider om alt det negative og hvor meget man skal passe på, ja så ville jeg slet ikke turde købe lejlighed i Tyrkiet, men-men, her er der en af de positive oplevelser, og jeg tør godt sætte navn på, uden som andre generalisere og bare advare,men som dog i nogen tilfælde kan være til god gavn,trods alt.

Efter megen læsning af denne side, besluttede vi alligevel at fortsætte med køb af lejlighed, og endte af en eller mærkelig grund ind i firmaet TROLL-HOME og den danske medarbejder Brian Jessen, og så skal jeg ellers love for der skete noget, fra a-z den absolute mest positive oplevelse, og hvor alt det der blev lovet, er overholdt, og desuden boliger til rimelige priser, og god beliggenhed. Jeg vil så til gengæld heller ikke rose så meget, at det kan lyde som skamros, men prøv selv og gå ind på hjemmesiden www.troll-home.com. Hvis man vil have det, kan der på hovedsiden trykkes på det danske flag, hvorefter det hele vil være på dansk.

Det er også sådanne, at hver enkelt køber får udstedt et skøde på det købte, og ikke som i andre tilfælde bare en kopi af skøde i ejendommen, som er ulovlige, og ikke kan bruges til en disse, de er ikke engang det dokument vær, som det er skrevet på, og sådan er der så mange ting, man får øjnene op for.Jeg er villig til at, man retter henvendelse til e-mailadressen, hvorefter jeg nok skal ringe op, og kan ligeledes opgive flere telefonnumre på andre kunder der har haft samme oplevelse som mig: E-mail peterannet@hotmail.com.

Jeg håber hermed, at have givet lidt nyt mod til fremtidige købere, så det hele ikke ser så sort ud ! Venlige hilsner PB

Skribentmail: