BOLIG, GENERELT, VILLAER

Så er det igen tid til at godtroende dansker skal leje bolig i Alanya området

Flag 03-03-14 ~2 minutters læsning · 331 ord

Lige en lille påmindelse, til de dansker som vil ud og leje en bolig af Niels Aage Ballegaard fra Vejle.

Man må ikke forvente at han som udlejer, gør noget ved vedligehold udenfor huset/lejligheden, hvis det koster ham penge.

Trods det at han bruger dansk lejekontrakt, hvori der står at udvendig vedligeholdelse er udlejerens post. Og den indvendige del er lejerens post.

Jeg skrev også om dette i juni/juli 2013 om Niels Aage Ballegaards metoder til at tjene let tjente penge i Alanya-området, efter jeg selv havde været i kløerne på ham. Jeg har så sidenhen hørt at han ikke har ændret forretningsmetoder. Så det vil i praksis betyde at han ikke gøre noget udenfor huset. For det ordner man selv her i Tyrkiet, som han siger.

Men skal du have indskud tilbage, ja så behøver du/i ikke engang at tænke på det, for det får du/i ikke. Han får normalt viceværterne til at male, for ca. 1000 tl. Og hans indskud er normalt 3 mdr. husleje. Det er ca. 1600-1800€. Så kan i jo selv gøre regnestykket, om hvem der tjener mest. For det er ikke lejeren. For der er ikke noget tilbage af indskuddet. Det kniber godt nok med at få regningerne at se. Men det er nok fordi at der ikke er nogen. (bare en tanke)

Hans husleje ligger i den høje del af udlejningen her i Alanya/ Tepe Villa og Mahmutlar, og sikkert også andre steder i området.

Derfor vil jeg bare advarer om, at han er nok den der tjener de letteste penge i Alanyaområdet.

Men er det en dansk lejekontrakt der bliver lavet, ja, så er i ikke bundet mere til lejemålet, at den kan smides i skraldespanden. Og lad være med at betale husleje den sidste månede, så har i da fået lidt for jeres indskud.

Men ellers er det et fantastisk område at bo i, og der er reelle udlejere i Alanya, heldigvis.

Det gælder bare ikke når vi taler Niels Aage Ballegaard.

Skribentmail: