BOLIG, JURA, REGLER, EJENDOMME, SKØDER

Gode råd til at tjene lette penge i Alanya

Flag 06-06-13 ~2 minutters læsning · 242 ord

Hvis du vil tjene lette penge i Alanya, Tyrkiet, så skal du bare gøre som udlejer Niels Aage Ballegaard fra Vejle gør.

Her er hans opskrift.

Først køber du en/mange ejendomme, dernæst udlejer du dem på danske lejekontrakter, uden notar stempel.

Når så der er noget der går istykker uden for huset, som jo er udlejeren som skal stå for ifølge den danske lejekontrakt.. Så nægter du bare at betale, og henviser til at det ordner man selv i Tyrkiet.

Hvis lejeren brokker sig igen, så skriver du bare en mail om at, lige nøjagtig den udlejer er der altid vrøvl med. Og i vil aldrig få en fornuftig samarbejde. I maile skriver du som afslutning at det nok er bedst at lejeren finder noget andet at bo i snarest.

Når så lejer opsiger sit lejemål med den begrundelse at han jo er opsagt. Ja så henviser du bare til den danske lejekontrakt, som jo ikke var gældende da der var defekter som du, som udlejer skulle betale.

Så tjener man 1500 € på depositumet, som du selvfølgelig ikke betaler tilbage, da du jo ikke har opsagt lejemålet med et anbefalet brev, som også står i den danske lejekontrakt. Som stadig ikke er gældende når du som udlejer, skal betale noget som går istykker uden for.

Så kære nuværende og fremtidig lejer ved Niels Aage Ballegaard. Sørg for at få en tyrkisk lejekontrakt eller få et notar stempel på din danske lejekontrakt.

Skribentmail: