BOLIG, KØB, SALG, BÅDE, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, LEJLIGHEDER

Bedrageri

Flag 31-01-08 ~2 minutters læsning · 315 ord

Hej , var det ikke en ide at lave en liste over de ejendomsmæglere og byggefirmaer som er utroværdige og som laver dårligt arbejde ,man kunne så lave en hjemmeside hvor disse firmaer bliver samlet, jeg tror det vil være godt både for køber og sælger,nogle firmaer ville måske oppe sig lidt,der er jo også byggefirmaer som efter købet glemmer alt om ejendommen efter at pengene er betalt.

Jeg har købt en lejlighed af Gürgülü Construction og nu har jeg prøvet at få dem til at rette nogle fejl og mangler ved lejligheden i 2 år. men der sker ingenting ,der er bla. mange revner i vægene ,malingen falder af ,vi har haft en vandskade p.g.a forkert tagkonstruktion ,hvor loftet er skadet ,firmaet lovede for et halvt år siden at lave det, men der sker ikke noget ,det har nu resulteret i at 3 loftplader er faldet ned, dørtelefonen er aldrig blevet monteret ,der hænger nogle ledninger ud af væggen men så sker der ikke mere. Da jeg så kom derned sidste gang var mit vandur blevet fjernet ,altså ingen vand , jeg troede at der ikke var blevet betalt vand , men det var det,nej problemet var at jeg havde betalt vand for en hollænder som boede et helt andet sted, og så var der jo ingen som betalte mit vand så der blev lukket for vandet, det er ok der var begået en fejl, Gürgülü havde registreret mig under et forkert navn,det kan ske,men de ville ikke hjælpe mig med at få det i orden igen ,jeg måtte betale et andet firma for at få vand igen , så der er ikke nogen hjælp at få ved Gürgülü.

Så jeg mener det vil være godt at samle erfaringerne med firmaer i tyrkiet på en hjemmeside , er der andre som mener det samme så skriv til mig så vi kan få det igang.

Skribentmail: