BOLIG, ØKONOMI, BILER, GOLF, INDREJSEREGLER, SKI

Hvorfor De forenede arabiske emirater

Flag 16-07-07 ~2 minutters læsning · 293 ord

Generelt kan man ikke sige noget om hvorfor de forenede arabiske emirater, da der er meget stor forskel på de forskellige emirater. Af de syv emirater som tilsammen udgør UAE er det kun muligt for udlændinge, at købe bolig i fire af disse, heraf bør nævnes Abu Dhabi og Dubai som de to største.

Dubai som emirat kan der i følge min mening siges en del om hvorfor.

I Dubai kan alle købe en bolig, når denne købes opnås residens visa for familien, altså kan ejeren og dennes familie frit rejse ind og ud af UAE. Visum giver samtidig ret til køb af bil og oprettelse af bankonti.

Der opkræves ikke skatter i Dubai, der er ingen afgifter på varer eller tjenesteydelse, det betyder i praksis at alt fra benzin til rengøring af din bolig er meget biligt. Den indkomst der optjenes i Dubai beskattes ikke, heller ikke boligen, afkast af formue eller fortjeneste opnået ved salg af bolig.

Der er ingen løbende skatter på boliger i Dubai.

Serviceydelser som rengøringshjælp, havemand og eks. bilvask koster DKK 40 i timen. Hvis man ønsker, at have en maid boende til, at hjælpe med børnepasning, rengøring osv. kan dette klares for under DKK 2.000 om måneden.

Som jeg ser det er der mange økonomiske fordele ved, at være bosiddende i Dubai, der ikke har sociale konventioner eller dobbeltbeskatningsaftaler med nogle lande.

Og kan man lide stranden, at spille golf, gå ud og spise på verdensklasse restauranter, shopping, at stå på ski eller blot sidde i sin have året rundt og nyde en god middag fra grillen er Dubai stedet.

Og jeg fortæller gerne mere og finder boligen.

Med venlig hilsen

Steffen Deichmann

Properti Director

Scandia Real Estate broker

www.scandiadubai.com

sd@scandiadubai.com

tlf +971 50 428 1933

Skribentmail: