INVESTERING, FINANSIERING, EJENDOMSMÆGLERE

VALUTALÅN KOLDE FACTS

Flag 23-03-08 ~Et minuts læsning · 194 ord

Når man investere i en ferielejlighed er det som at deltage i køb og salg af valuta.

Du tvinges til at køb en valuta til at indfri dit køb, du håber at værdien holdrr, du håber måske på en gevinst når du skal sælge, hvis valutaen da ikke er faldet i mellemtiden..

Når man investere, skal betragte sin investering som en objektiv handling, orhåbentlig skal ende med et positivt resultat. Glem salgsglade ejendomsmæglere, og disses private profittanker, gå efter de professionelle markedsfakta

I nykredit markeds udgivelse efteråret 2007 af nykredits chefanalytiker har man fremlagt sine vurderinger i det kommende marked hvis man vælger at lave valutalån. I praksis lånes primært i valutaer med lavere rente end DKK. Dvs. aktuelt Japanske Yen, Schweizer Frank, Tjekkiske Kronur. Og Svenske Kroner

Med lav risiko peges på CHF med supplement i CZK og SEK. Jo mere risikovillig, jo mere JPY kan inddrages

Sverige har en historisk lav inflation, Schweiz har fortsat vækstfremgang i kommende kvartaler. Tjekkiet høj vækst, lav inflation, stor modtager af direkte investeringer.

Dette er naturligvis faktorer som man skal se på når man optager et valutalån, og som senere skal indfries, uden for store overraskelser.

Skribentmail:

Mere info: http://www.nykredit.dk