GENERELLE, FORHOLD, GENERELT, BILER, LEDELSE, VILLAER

Dansk tv-program søger danske kvinder i udlandet

Flag 01-06-10 ~2 minutters læsning · 288 ord

Det danske tv-produktionsselskab Metronome Productions er ved at planlægge en tv-serie om livet som dansk housewife/karrierekvinde i udlandet. Som journalist på programmet leder jeg efter stærke kvinder, som ikke er underlagt janteloven. Kvinder, som enten arbejder hårdt med karrieren, familien eller hjemmet.

Kvinder som godt tør stå frem og sige, at de er stolte af at leve et fascinerende liv med karriere, familie, skønne fritidsaktiviteter, villa med swimmingpool, housemaid, lækker bil – eller andre ting, som vi hjemme i Danmark ikke er vant til at se. En tilværelse i smukke og luksuriøse omgivelser, hvor intet mangler.

Et liv som kun de fleste danske kvinder tør drømme om.

Jeg vil gerne skildre, hvordan en helt almindelig hverdag langt fra Danmark ser ud. Hvad bruger man sin tid på? Hvor bor man? Hvilke værdier har man? Hvem mødes man med? Hvilke udfordringer står man overfor? etc.

Lige nu leder jeg efter modige danske kvinder, som jeg forestiller mig er udenlandsk gift (behøves absolut ikke at være det), har boet i udlandet i en længere årrække og som synes, det kunne være spændende at deltage til en casting og muligvis optræde på landsdækkende tv i Danmark.

Hvis det har interesse, så skriv, mail eller ring endelig på nedenstående (tænk ikke på tidsforskel). Jeg vil hellere end gerne fortælle mere om projektet.

Hvis nu det ikke rigtig passer til dig, men du tilfældigvis kender nogen, der kunne være interesseret i at høre mere om det, er du mere end velkommen til at kontakte mig også, eller sende mailen videre ud i dit netværk.

Med venlig hilsen

Anne Buch

Journalist

Metronome Productions

Jenagade 22

DK-2300 København S

Danmark

Office +45 32 64 65 69

Cell +45 22 88 60 76

Mail: anne.buch@metronome.dk

www.metronome.dk

Skribentmail: