BOLIG, ØKONOMI, EJENDOMME, EJENDOMSMÆGLERE, LEDELSE, NYBYGGERI, VILLAER

Hvad er rigtig og hvad er forkert i Florida bolig

Flag 11-11-08 ~2 minutters læsning · 363 ord

Med henvisning til en artikel eller del heraf som er angivet her på siden må der på det kraftigste tage afstand fra de fremsatte påstande, det er direkte vildledende at skrive, man skal afstå fra nye boliger.Det er også forkert skrevet omkring udlejning.

Det er sådan et en bolig skal have «short term rental licens» for at kunne lejes ud og der findes ikke så mange ressorts, som har denne tilladelse - de er hovedsalig placeres omkring de store turistområder og især i nybyggede huse.

Langt de fleste dansker som kigger på hus i Florida ønsker en investering med udlejning og nogle få ugers eget brug.

Dette har intet med boligsituationen i USA at gøre. Netop dette sektment har rigtig vind i sejlene og der bygges som aldrig før, især i Orlando området, er det underligt at køre rundt og kigge på de mange byggekraner og den megen byggeaktivitet, efter at have læst de mange dommedags profetier, som den danske presse fremsætter daglig.

Uanset krise så er der 60 - 70 millioner turister i Florida årligt, 90 % af disser er amerikaner og canadier fra nord som ønsker at bruge nogle uger i sommer og sol i Florida. Alle disse gæster ønsker at leve deres ferie i samme standard som hjemme og det vil sige et nyt hus med - som regel 4 soverum, 4 badeværelser og eget swimmingpool - med baggrund i dette er det derfor helt ude i hampen at fraråde køb af brugte huse. Der er mange danskere, som har købt nyt hus i høj kvalitet og fået en rigtig fin forrretning ud af dette,et nyt hus ligger samtidig i et gated område med luksusfaciliteter (Clubhouse Svimmingpools) alle dette er med til at give en optimal lejeindtægt.

Det er også vigtigt at understrege, at kun Amerikansk State lincens ejendomsmægler har lovlig adkomst til at sælge fast ejendom i USA, så der skal lyde en advarsel mod de, danske ejendommægler som via stråmænd forsøger sig på det amerikanske ejendomsmarked, som i øvrigt er meget forskelligt fra Europa.

Florida er rigtig spændende med sommer året rundt og med masser af muligheder for investering og oplevelser.

Yderligere oplysninger kan fås på 2057 6880

Skribentmail: