VIRKSOMHED, GENERELT, INDREJSEREGLER, INDREJSEREGLER, BÅDE

Til Jannie

Flag 24-09-11 ~2 minutters læsning · 283 ord

Det blev sagt til mig i lufthavnen at jeg fik indrejse forbud i tre måneder, men Helene fortalte mig inden da at der bare gik en uge, men sandt nok jeg fik af vide i lufthavnen at jeg kunne komme tilbage efter tre måneder. Det viste sig så bare at det kunne jeg ikke. For da jeg så gjorde det havde jeg fået indrejse forbud i et år.

Jeg sagde til Helene mange gange at vi skulle have de ting på plads til den og den dato, og hun beroligede mig med at hun havde snakket med politiet og vi kunne bare komme og søge. Og selvfølgelig når man ikke kender til systemet og stoler blindt på en person, så regner man da med at det er rigtigt hvad hun siger. Og hvad angår arbejdstilladelse så er det ikke helt umuligt at få. Men hvis hun har vidst det, så skulle man ikke sidde til møde og love guld og grønne skove både hvad angår arbejdstilladelse og forsikring. Kvinden ved at jeg har en datter og har kæmpet for bare at få lov at tage hende med. Og efter det her, så tror jeg ikke det bliver så nemt at få hende med derned, når jeg kan komme tilbage. Men ja man skal helt klart sætte sig ind i tingene. Men sådan noget som en arbejdstilladelse er ikke noget man selv kan søge, det skal hun gøre!

Så der er bestemt ikke fordi jeg ikke har sat mig ind i det. Jeg har bare stolet på at hun har fortalt mig sandhenden, når hun sagde at hun havde snakket med dem angående at jeg var der osv. Det skal man så ikke gøre.

Skribentmail: