SKOLE, BØRN, PRAKTISK, BABYUDSTYR

Børnemad i butikkerne alanya?

Flag 11-03-08 ~Et minuts læsning · 209 ord

Hej Cecilia

Nu vil jeg lige starte med at fortælle, at mit kendskab er til Antalya, men har ikke fantasi til at tro, det er så meget anderledes i Alanya. Vi har haft vores mindste søn med i Tyrkiet fra han var omkring 2 måneder.

Der er et bredt udvalg af børnemadsprodukter og modermælkserstatninger og Nestlé er repræsenteret som i mange andre lande. Bl.a. har man i Tyrkiet lov til at lave babygrød med chokolade (den var nok ikke gået igennem hos Sundhedsstyrelsen i Danmark!). Vær opmærksom på sukkerindholdet i varerne.

Derudover kan man få et stort udvalg af bleer (Pampers-serien hedder Prima i Tyrkiet) og er ca. 20-30 kr. billigere pr. pakke end tilbudsprisen i Danmark. Der er også masser af vådservietter med og uden parfume. Vi bruger Nivea Sensitive uden parfume til vores børn.

Du kan naturligvis købe det meste i supermarkeder og i mindre lokalmarkeder, men eks. har Toys´R´us en «butik i butikken» alene med babyudstyr og -mad.

Ellers må I nyde turen til Tyrkiet og I kan roligt forberede jer på, at Tyrkerne er MEGET GLADE for små børn, som de hele tiden skal hen og nusse. En rigtig god måde at komme i kontakt med lokalbefolkningen på.

Venlig hilsen Dan og Tina Jensen, Viborg.

Skribentmail: