REJSE, TRANSPORT, FORSIKRING, HOSPITALER

Strandet dansk kvinde i Tyrkiet

Flag 21-09-08 ~Et minuts læsning · 189 ord

Situationen for kvinden er dybt tragisk. Først og fremmest selve hjerneblødningen, men så sandelig også den manglende forsikring. Et par hundrede kroner sparet og ikke blot livet, men også økonomien sat på spil.

Mit umiddelbare bud er, at familien må træde til. Måske kommer der alligevel noget sammen, når alle graver dybt og oprigtigt nok. Og så skal hun hjem, så snart det er lægeligt forsvarligt. Nu handler det om at begrænse skaden.

I indslaget fra TV2 Nyhederne udtaler broderen: «Man kan da ikke lade hende ligge og rådne op i et andet land!»

Nej, og jeg er overbevist om, at det tyrkiske privathospital heller ikke har tænkt sig noget i den retning, men tværtimod leverer kompetent og yderst professionel behandling.

En rejseforsikring i forbindelse med den familieforsikring, som alle burde have, koster inkl. afbestillingsforsikring ca. 600-700 kr. på årsbasis, ligegyldigt, hvor tit man rejser (Ferierejser). Der udstedes et Insurance Certificate med tlf. nr. på SOS International i København.

Med dette lille kort i kreditkortformat kan i det mindste et økonomisk og psykisk mareridt undgås. Akut opstået sygdom eller ulykker kan ingen gardere sig imod.

Ikke en gang naboen.

Skribentmail: