REJSE, TRANSPORT, GENERELT, FLY, GRUNDE, JORD

Gazipasi ? INGEN GARANTIER ??

Flag 31-10-11 ~2 minutters læsning · 394 ord

Efter jeg har været ude i Gazipasi igen i sidste uge for at se om der var noget nyt så var der ikke nogen forandringer,Så da jeg så sendte en forespørgelse til tyrkieteksperten om de havde de fornøjende tilladelser og om de ville give en garnti i form af pengene retur hvis de blev nød til kun at flyve til Antalya fik jeg ikke nogen konkret svar:

Citat:

Til Tyrkieteksperten att: Sara Binderup Nielsen

Goddag jeg har tænkt mig at ville bestille mine flyrejser til Tyrkiet via Gazipasi som i nu annoncere med og så er det jeg gerne høre om, hvad garanti i vil give for at i kan gennemfør at lande og lette på alle jeres afgange. Og om i ærligt talt har de fornøjende tilladelser i orden. Og ikke ligesom da i også annonceret rejser fra Odense og ikke kunne gennemfør dem da i da heller ikke havde de fornøjende tilladelser i orden og kun for at kapre kunder.

Svar:

Kære Uffe.

Tak for din mail.

Vi har de tilladelser, der skal til for at gennemføre flyvningerne. Grunden til at det ikke har kunnet lade sig gøre før var, at de flytyper, vi normalt bruger, er for store. Vi har nu sammen med Tor Air anskaffet os en flytype, som netop har den størrelse de må være. Der er allerede fly af samme størrelse som flyver til Gazipasa nu, dog ikke fra Danmark, der bliver vi de første.

Det eneste der umiddelbart ville forhindre en evt. flyvning dertil vil være for lidt tilslutning, men det er der bestemt ikke noget der tyder på, da der er stor eftersprøgsel efter netop denne afgang.

Til. Sara Binderup Nielsen

Tak for din hurtige tilbagemelding MEN.????

Hvad garanti for vi for at flyvningerne gennemføres og ikke siger at i er nød til at lande i Antalya ?

Kan vi få en garanti der siger: Hvis i ikke gennemfør en startet flyvningen så vil alle kunderne ombord få alle deres penge tilbage ??? tør i det ??

Hej Uffe.

Ja, det gør vi naturligvis, for hvis vi ændrer/annullerer lufthavn så har man jo ifølge almindelige betingelser ret til at hæve købet og få pengene tilbage

Stadig ingen garantier så hvem tør at flyve med dem derned for jeg tror bestemt ikke at Boring 737-800 kan nå at bremse inden den når bjerget hvad siger i ?????????????????

Skribentmail: