REJSE, TRANSPORT, GENERELT, GRUNDE, JORD

FLY til Alanya/Antalya - Hvad gør vi efterhånden mange?

Flag 05-04-05 ~2 minutters læsning · 398 ord

Endelig kom den gode nyhed, et flyselskab vil fra sæsonen 2005 åbne ny rute - en rute fra Danmark til ANTALYA/ Alanya ( Maersk Air )Se «Udvandrerne» eller Maersk Airs`hjemmeside. Der har dog verseret rygter om, at alle afgange skulle være opkøbt af «Star Tours». Kedeligt!

Så, hvad gør alle vi, der har købt bolig i Tyrkiet? Vi vil jo selv gerne have mulighed for at komme let derned, ligesom de, vi evt. udlejer til, gerne skulle have mulighed for det samme. Det er lidt besværligt at skulle tage til Hamburg hver gang.

Har du/ I et godt forslag til, hvordan vi i fællesskab kunne opfordre et flyselskab til at oprette en rute til Antalya i skoleferierne, så vil undertegnede gerne tage sig af at «lodde» behovet. For evt. senere at sende «den noget specielle»( læst privat)behovsanalyse videre til mulige flyselskaber, for dermed at se, om de vil reagere på det.

Af - for mig mere praktiske grunde - vil jeg gerne have, at I sender jeres kommentar på ovenstående med alm. post. Foruden kommentarer - evt. andre løsningsforslag - må I gerne sende oplysninger om, hvor tit , hvornår og hvor mange( fra jeres egen husstand) der vil benytte ruten til Antalya.

Oplys også gerne, om jeres bolig skal udlejes i de perioder i sæsonerne,hvor I ikke selv bebor dem. Hvis ja, så er der nok stor sandsynlighed for, at det bliver danskere evt svenskere, der lejer dem.

Til sidst: skriv om I vil bruge Billund Lufthavn

Københavns lufthavn

eller lige meget, hvilken af de2

Også lejere af bolig i Tyrkiet må deltage i denne lidt usædvanlige behovsanalyse (I skal blot skrive,hvornår og hvor mange, der vil benytte jer af en evt rute fra Danmark.)

Hvad en evt. pris kan blive ved man selvfølgelig ikke noget om, men jeg kan oplyse, at vi her i påsken 2005 kørte til Hamburg - rejste med bureauet «Thomas Cook» , betalte 214 EU/ for returrejse, men oveni kom parkering i Hamburgs lufthavn - 750 d.kr for kun 4 døgn!!!

Prisen kan vi nok ikke forvente bliver billigere på en evt ny rute, men lad os nu bare komme i gang med at undersøge.

Med venlig hilsen Jytta Damgaard

Kogsvej 12, Rejsby

6780 Skærbæk

NB. Hvis I læser dette og finder det interessant, kunne I sende ovenstående videre til evt. andre interesserede, så de også kan indgå i denne private behovsanalyse.

Skribentmail: