REJSE, TRANSPORT, FINANSIERING, FLY

En pæn tak fra Martin. Ang. Nyt rejsebureau til Alanya

Flag 10-09-08 ~2 minutters læsning · 401 ord

Kære Alle Jer her på Udvandrene

Til at start med så er Jeg utrolig glad for den meget positive tilbagemelding, som jeg har fået her på siden. Det varmer utroligt meget at læse at man har været vellidt, og at der gives en tro på at Jeg kan få min drøm realiseret, mht. at starte et rejsebureau.

Det kom dog som et chok for mig, da jeg blev gjort opmærksom på at der blev skrevet så meget om mig, efter at jeg tog hjem fra Alanya, og stoppede mit arbejde for Anatolien. Nu er Jeg ikke typen der vil gå med negativt information om nogen, og heller ikke om min tidligere arbejdsgiver, men Jeg håber at folk selv danner sine indtryk, og sætter sine grænser for hvad de ville finde sig i, eller arbejde med, Det gjorde Jeg! Ang. Rejsebureau der har der været en masse snak omkring mig og min store drøm, ved at åbne et rejsebureau i Tyrkiet, og med rejser og flybilletter til Alanya. Og Jeg må indrømme at Jeg samt andre ildsjæle har slået os sammen, og er et godt samlet team, som er udrustet til opgaven, og har arbejdet flittigt de sidste pr. måneder.

Men som vi alle ved blev Rom jo ikke bygget på en dag, og vi er nu i gang med at se om vi kan finde investorer som vil investere i vores projekt. Så noget af informationen er på sin vis rigtig, men jeg kan desværre ikke love at der kommer noget nyt rejsebureau. Jeg ville gerne give Jer troen på det, men der mangler dog den vigtigste del, økonomien. Men jeg håber at det kan komme på plads, så mine kollegaer og jeg, kan komme i gang med at realisere vores store drømme, og at I kan få nogle gode muligheder til transport til Alanya. Da der mangler lidt konkurrence til området! :)

Så vil Jeg også gerne give en stor og varm hilsen til dem som har skrevet så flittigt om mig her på Siden, især Benny og Inge, (Jeg skal nok komme til kaffe, bare lige hvis du lover ”Inge” at have de hjemmelavede klatkager parat) og ellers håber jeg at vi kan ses i Alanya, når jeg nu tager turen derned i den nære fremtid!

Jeg siger mange tak for de pæne ord, og ønsker Jer alle sammen en rigtig god dag!

Med venlig hilsen

Martin LP Mortensen

Skribentmail: