OFFENTLIG, ADMINISTRATION, SKATTER, AFGIFTER, IT, MEDIER, TØJ

Svar til Regning fra türkcell

Flag 18-08-11 ~Et minuts læsning · 212 ord

Desværre - der står i Turkcells betingelser for mobilt internet-pakkerne, at de KUN gælder inden for Tyrkiets grænser, mens brug af netforbindelsen i udlandet takseres anderledes (der står ikke hvordan).

Det lyder godt nok som en hamper pris, du skal af med for 3 dage, i betragtning af at man fx kan tage sin Telia-forbindelse med til en del andre lande og slippe med 200 kr/dag, hvis man holder sig til max 100 MB/dag. Men Telias forholdsvis lave pris skyldes, at de har aftaler med disse andre lande.

Det eneste, jeg kan råde til er, at I insisterer på at se en detaljeret opgørelse over forbrug, og gør, hvad I kan for at finde ud af, hvad priserne virkelig er. De kan ikke sådan uden videre findes på nettet.

Hvis I ikke kan betale, ja så er det jo Turkcell, der må hale jer i fogedretten og der bevise, at du faktisk har været i stand til at bruge jeg-ved-ikke-hvor-mange MB til en fantasipris. Det værste ved at tabe en sag i fogedretten er, at i Tyrkiet er der ikke ret meget, fogeden ikke må udpante. Så vidt jeg ved, får man højst lov at beholde sit tøj, sin seng, en stol/person og et spisebord, mens TV, radio, pc mv. må udpantes.

Skribentmail: